Informatie beheren wordt informatie beheersen!

Met een goed georganiseerd databeheer, enterprise information management, werk je effectiever, sneller en veiliger! Bovendien kan data je helpen om betere beslissingen te nemen voor de toekomst.

enterprise-information-management-tevreden-gebruiker

Compleet en blijvend voldoen aan de geldende wet- en regelgeving

Voorkom versnippering met volledige dossiers, vaarwel onnodig lang zoeken

Extreem veilige opslag op het hoogst haalbare niveau in Nederland

Blijf in controle door autorisatiemogelijkheden en instelbare vervaldata van bevoegdheden

Jouw documenten centraal en veilig opgeslagen

Wij helpen je integreren met jouw infrastructuur!

Wat is een Enterprise Information Management platform?

Het EIM-platform zorgt ervoor dat gegevens worden beheerd gedurende de levenscyclus en dat deze toegankelijk zijn voor de juiste bedrijfsprocessen. Het is een optimaal toegankelijke en veilige cloudoplossing voor informatie. Documenten staan veilig opgeslagen op centraal beheerde en goed beveiligde servers. Gewoon in een Nederlands datacenter, want dat is wel zo vertrouwd. 

Meer bekijken per branche

Wet- en regelgeving

Bewaarplicht, bewaartermijnen en verwijderverzoeken zomaar wat voorbeelden van wet- en regelgeving rondom het (digitaal) archiveren van documenten. Door gebruik te maken van ons EIM-platform zorg je dat jouw archief voldoet en meegroeit om te blijven voldoen aan de geldende regelgeving. Boetes zijn dus verleden tijd!  

Volledige integratie: we koppelen altijd

Hoe jouw digitale landschap er ook uitziet, wij koppelen met alle benodigde tools en programma’s. Of het nou gaat om ERP-systemen als AFAS of CRM-systemen als Saleforce, de kans dat wij er al een koppeling mee hebben is groot. En anders zorgen we dat die koppeling er komt, beloofd! 

Veiligheid & certificering

Kritieke documenten kun je met een gerust hart toevertrouwen aan het digitale archief in de cloud. Het datacenter heeft de classificatie TIER3; dat is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Bekroond met de certificaten ISO27001, ISO9001 en ISO14001 is de kwaliteit van veiligheid en milieumanagement gegarandeerd. 

Onze EIM-partner heeft een NEN-ISO 27001 certificering, dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Tevens beschikken zij, als enige in Nederland, over een ISAE 3402 Type II certificering. Deze verklaring toont aan dat onze partner in controle is over de maatregelen die zij neemt in het kader van de informatiebeveiliging.

Koppelingen & integraties

Diverse integratiemogelijkheden

De toegevoegde waarde van een EIM-platform is dat het geïntegreerd is in het bestaande applicatie landschap. Content kan rechtstreeks door de standaard interface opgevraagd worden.

Eigen
API koppeling

Voor de naadloze integratie met andere systemen is een Xtendis RESTful API beschikbaar. Deze standaard koppeling is uitstekend gedocumenteerd. Voordelen van een zijn RESTful API zijn dat de koppelingen flexibel en versieonafhankelijk zijn.

Identity Management IDM/IAM

Identity & Access Management is een overkoepelende term voor het beheer van gebruikers en hun toegangsrechten. We kunnen koppelen met generieke IAM/IDM oplossingen. De inlogprocedure kan verder uitgebreid worden met Two-Factor Authentication (TFA).

Microsoft Office integratie

Met de Outlook Plug-In kan men rechtstreeks mails, bijlagen en documenten opslaan in de EIM oplossing. Met de Office Plug-In kan er rechtstreeks vanuit Word, Excel, Visio en PowerPoint documenten opgeslagen worden. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënter werken en voorkom je dat ze gaan werken in een mappenstructuur.

Specifieke oplossing?

De kans is groot dat wij de koppelingen met jouw systemen al hebben. Nog geen koppeling? Dan zorgen we daarvoor! 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Marco van Drogenbroek

Business Consultant

De aankoop en integratie van een EIM-platform is geen dagelijkse kost. Het is een proces waar veel bij komt kijken. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten en helpen wij jou graag aan een oplossing die werkt voor jouw organisatie en haar medewerkers.

Van HR tot finance, de hele organisatie hoort te profiteren. 

Je bent in goed gezelschap

Meekijken bij de integratie van Van Landschot

“Een document kan in principe nooit meer kwijt zijn”, zo legt Wil Lauwen uit. Door de digitalisering van klantdossiers zijn documenten direct beschikbaar. Het maakt met Xtendis niet meer uit vanaf welke locatie en/of device een medewerker werkt; met één druk op de knop ontstaat een volledig overzicht van het klantdossier.

OneXillium is jouw strategische IT-partner