Informatie beheren wordt informatie beheersen!

Met een goed georganiseerd databeheer, Enterprise Information Management, werk je effectiever, sneller en veiliger! Bovendien kan data je helpen om betere beslissingen te nemen voor de toekomst.

vacature

Jouw documenten centraal en veilig opgeslagen

Wij helpen je integreren met jouw infrastructuur!

Het Enterprise Information Management platform biedt:

Compleet en blijvend voldoet aan de geldende wet- en regelgeving

Voorkom versnippering met volledige dossiers, vaarwel onnodig lang zoeken

Extreem veilige opslag op het hoogst haalbare niveau in Nederland

Blijf in controle door autorisatiemogelijkheden en instelbare vervaldata van bevoegdheden

Wat is een Enterprise Information Management platform?

Het EIM-platform zorgt ervoor dat gegevens worden beheerd gedurende de levenscyclus en dat deze toegankelijk zijn voor de juiste bedrijfsprocessen. Het is een optimaal toegankelijke en veilige cloudoplossing voor informatie. Documenten staan veilig opgeslagen op centraal beheerde en goed beveiligde servers. Gewoon in een Nederlands datacenter, want dat is wel zo vertrouwd. 

Meer bekijken per branche

Carbogen Amics' ervaring

Jeroen vertelt dat de uitrol van een EIM-project best uitdagend is: “Als medewerkers jarenlang gewend zijn om in mappenstructuren te denken dan kost het tijd en energie om uit te leggen dat centraal opslaan in combinatie met metadata een beter alternatief is.” Om het project te laten slagen, geeft hij daarom het advies om de eindgebruiker al vanaf het begin erbij te betrekken: iedereen heeft zijn of haar eigen manier om documenten op te slaan en stelt andere wensen en eisen aan een informatiesysteem. Alleen op die manier voorkom je dat collega’s weer terugvallen in oude gewoonten van archivering.

 

“We zijn door OneXillium gekoppeld aan een uitstekende adviseur die ons begeleid heeft in het proces en onze medewerkers kon overtuigen. Wat mij aanspreekt aan OneXillium is dat zij in staat zijn geweest om de volledige regie te voeren over ons EIM-project. Er is sprake van korte lijnen, directe communicatie en oplossingsgerichtheid.” ​Jeroen de Jong, Manager Risk & Compliance – Carbogen Amcis.

Tevreden klanten

Wet- en regelgeving

Bewaarplicht, bewaartermijnen en verwijderverzoeken zomaar wat voorbeelden van wet- en regelgeving rondom het (digitaal) archiveren van documenten. Door gebruik te maken van ons EIM-platform zorg je dat jouw archief voldoet en meegroeit om te blijven voldoen aan de geldende regelgeving. Boetes zijn dus verleden tijd!  

Veilig en snel digitaal ondertekenen​

Digitaal ondertekenen wordt steeds gebruikelijker. Logisch ook! Het bespaart heel veel tijd en onnodig papierwerk en het versnelt een (contract)proces. Met steeds veiligere oplossingen op de markt, hoef je je over de rechtsgeldigheid ook geen zorgen meer te maken.

Volledige integratie: we koppelen altijd

Hoe jouw digitale landschap er ook uitziet, wij koppelen met alle benodigde tools en programma’s. Of het nou gaat om ERP-systemen als AFAS of CRM-systemen als Saleforce, de kans dat wij er al een koppeling mee hebben is groot. En anders zorgen we dat die koppeling er komt, beloofd! 

Veiligheid & certificering

Kritieke documenten kun je met een gerust hart toevertrouwen aan het digitale archief in de cloud. Het datacenter heeft de classificatie TIER3; dat is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Bekroond met de certificaten ISO27001, ISO9001 en ISO14001 is de kwaliteit van veiligheid en milieumanagement gegarandeerd. 

Onze EIM-partner heeft een NEN-ISO 27001 certificering, dit is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Tevens beschikken zij, als enige in Nederland, over een ISAE 3402 Type II certificering. Deze verklaring toont aan dat onze partner in controle is over de maatregelen die zij neemt in het kader van de informatiebeveiliging.

Koppelingen & integraties

Diverse integratiemogelijkheden

De toegevoegde waarde van een EIM-platform is dat het geïntegreerd is in het bestaande applicatie landschap. Content kan rechtstreeks door de standaard interface opgevraagd worden.

Eigen API koppeling

Voor de naadloze integratie met andere systemen is een Xtendis RESTful API beschikbaar. Deze standaard koppeling is uitstekend gedocumenteerd. Voordelen van een zijn RESTful API zijn dat de koppelingen flexibel en versieonafhankelijk zijn.

Identity Management IDM/IAM

Identity & Access Management is een overkoepelende term voor het beheer van gebruikers en hun toegangsrechten. We kunnen koppelen met generieke IAM/IDM oplossingen. De inlogprocedure kan verder uitgebreid worden met Two-Factor Authentication (TFA).

Microsoft Office integratie

Met de Outlook Plug-In kan men rechtstreeks mails, bijlagen en documenten opslaan in de EIM oplossing. Met de Office Plug-In kan er rechtstreeks vanuit Word, Excel, Visio en PowerPoint documenten opgeslagen worden. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënter werken en voorkom je dat ze gaan werken in een mappenstructuur.

Specifieke oplossing?

De kans is groot dat wij de koppelingen met jouw systemen al hebben. Nog geen koppeling? Dan zorgen we daarvoor! 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Marco van Drogenbroek

Business Consultant

De aankoop en integratie van een EIM-platform is geen dagelijkse kost. Het is een proces waar veel bij komt kijken. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten en helpen wij jou graag aan een oplossing die werkt voor jouw organisatie en haar medewerkers. Klik op onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Van HR tot finance, de hele organisatie hoort te profiteren. 

Veilig omgaan met verkoop- en inkoopdossiers & certificaten

Het is eind 2019, begin 2020. Vanwege een wereldwijde pandemie moesten veel werknemers verplicht gaan thuiswerken. Dossiers die voorheen veilig op kantoor werden opgeslagen en beheerd gingen noodgedwongen plotseling vaker mee naar huis. Met als gevolg dat belangrijke klant- en bedrijfsinformatie op verkeerde plekken zou kunnen belanden. Die angst bestond ook bij Klinger Nederland B.V. een technische groothandel en familiebedrijf met haar oorsprong in Oostenrijk. We gingen erover in gesprek met Hans Schilleman, Financieel Directeur en tevens eindverantwoordelijk voor de ICT.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome