IT-veiligheid is méér dan een pakket

Cybercrime is aan de orde van de dag. Voldoet jouw cybersecurity aan de nodige maatstaven?

Cybersecurity betekent méér dan een veiligheidspakket.
OneXillium Logo White

Voorkom veiligheidsproblemen voordat ze ontstaan met IT-security én ontvang advies over en implementatie van veilige IT-infrastructuren.

Cybercrime groeit

De mogelijkheden van digitalisering neemt almaar toe. En de eisen om veiligheid te waarborgen, groeien in datzelfde tempo. Dat is broodnodig, aangezien één op de zes bedrijven de afgelopen vijf jaar in aanraking kwam met cybercrime. Hacking. Gestolen data. Datalekken. Het zijn gevolgen die het groeiende digitale landschap meebrengt. En die jij wil voorkomen.

IT-veiligheid is geen quickfix

Een goede IT-partner voorziet je van de beste veiligheidssystemen. Maar is het gevaar daarmee echt geweken? Maar drie procent van de medewerkers herkent phisingmails. En als je IT-partner niet proactief handelt, loop je alsnog achter de feiten aan. Jij moet iemand aan de zijlijn hebben staan die iedere dag aan de bedrijfscontinuïteit werkt en medewerkers en het IT-team kennis bijbrengt.

OneXillium levert méér dan cybersecurity

Tourguide in de digitale wereld

In een groeiende organisatie veranderen de IT-uitdagingen en veiligheidsvragen. Zo kunnen we inmiddels binnen bijna iedere organisatie online samenwerken. En willen we nu een veilige digitale werkplek die net zo lekker zit als de fysieke bureaustoel. Met een partner pas je jouw digitale omgeving sneller en efficiënter aan.  

In het digitale tijdperk is wat gister werd ontwikkeld vandaag alweer geschiedenis. Ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Om daarin bij te blijven en op een veilige manier te werken, heb je de juiste kennis nodig. Investeer in een partner die een team van zo’n 90 constant bijgeschoolde professionals achter zich heeft.  

Werkplek

Creëer een optimale werkplek en verhoog het werkgeluk.

Enterprise Information Management

Werk op uniforme manier en krijg grip op de informatiestroom.

Print oplossingen en documenten OneXillium icoon

Print- en document oplossingen

Een slim printerpark flexibel afgestemd op jouw werkwijze.

Security

Waan je niet veilig. Ga altijd voor uitstekende IT-security.

IT-servicedesk

Regel een vaste hulplijn die proactief met je meedenkt.

We staan paraat

Gewoon even sparren over securityoplossingen? We staan paraat!

OneXillium is jouw strategische IT-partner

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome