Kom bij ons werken en ontdek jouw potentieel!

Wij zijn een team van enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in diverse branches en sectoren. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit en streven ernaar om onze kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren. Kom jij ons team versterken?!

Openstaande vacatures

We zoeken momenteel versterking op de onderstaande functies.
Andere specialiteiten? Ook open sollicitaties zijn altijd welkom!

Accountmanager
buitendienst

Je krijgt de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten en/of diensten.

Accountmanager
binnendienst

werken bij

Je krijgt de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten en/of diensten.

Commercieel medewerker

werken bij

 Jij zorgt samen met je salescollega’s voor nieuwe klanten en zeker niet onbelangrijk: dat de huidige klanten blijven. 

Studentenbaan Digital Sales

werken bij

Je volgt nu een commerciële opleiding en zoekt naast je opleiding een toffe sales bijbaan. Dan is deze bijbaan perfect voor jou. 

Open sollicitatie

werken bij

Het kan zijn dat de vacature die je zoekt hier niet tussen staat, maar misschien bij jij de GOUDE(n) medewerker die wij zoeken. We kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Accountmanager
buitendienst

Je krijgt de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten en/of diensten.

Accountmanager
binnendienst

werken bij

Je krijgt de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten en/of diensten.

Recruiter

werken bij

Weet jij precies hoe je de juiste kandidaten kan binnen halen, maar ook hoe je het huidige personeel kan behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage lopen

Moet je binnenkort stage gaan lopen? Kom bij OneXillium stage lopen! Bij ons krijg je tijdens het stage lopen een goede en gezellige werksfeer, een stagevergoeding. Daarnaast is OneXillium erkend SSB gecertificeerd (MBO) als ELBHO Erkend Stagebedrijf (HBO). Dat houdt in dat wij aan een aantal voorwaarden volden die het SBB en ELBHO hebben vastgesteld. Benieuwd naar deze voorwaarden? Die kan je hier vinden.

OneXillium in ons DNA is GOUD waard!

Groei

Alles bij OneXillium staat in het teken van jouw bedrijfsgroei. Volhardend zoeken wij oplossingen.

Openheid

Magie ontstaat als je open staat voor nieuwe ideeën. Creativiteit en nieuwe inzichten volgen dan vanzelf.

Uitmuntend

Onze gedreven en competente experts stoppen nooit met leren. Ontvang altijd de beste oplossingen.

Deelname

Onze kennis stelt ons in staat mooie dingen te doen. We ondernemen daarom maatschappelijk. 

Wie is OneXillium?

OneXillium is een strategische IT-partner die bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever maakt. We combineren de IT-expertise van de best presterende oplossingen, traditioneel gebruikt door multinationals, met de persoonlijke en aangepaste benadering van een MKB: dat is de kracht van OneXillium. 

Op deze manier kan IT haar volle bijdrage leveren aan het
bedrijfssucces van onze klanten. We beseffen dat elk bedrijf en elke sector specifieke uitdagingen heeft. We werken
daarom aan langetermijnrelaties met onze klanten waarbij we blijvend investeren in de kennis van het bedrijf. 

Op deze manier kunnen we onze klanten op elk moment de beste oplossingen aanbieden, binnen een flexibel werkmodel. Als IT-partner ontzorgen we onze klanten maximaal: we zetten de juiste expertise in op het juiste moment, en dankzij een goed presterende, lokale servicedesk en gebruikersopleidingen garanderen we dat de werknemers van onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de IT-oplossingen. 

We willen de IT-partner zijn waar bedrijven in alle vertrouwen mee in zee gaan en waarmee het fijn is om samen te werken.

“Door ons op deze manier te onderscheiden hopen we mooie successen te behalen en een goede en kwalitatieve partner te zijn voor zowel onze klanten als onze leveranciers.“

Zoek de panna's

We proberen ook zo veel mogelijk dingen te doen die we nog nooit hebben gedaan. In 2022 zijn we gaan zaalvoetballen in een zaal in Woerden.  

Het was in het teken van het WK. Iedereen was in een team ingedeeld wat een land was. Collega’s hebben zelf t-shirts bedacht en deze aangetrokken. Zo had het team van België allemaal een rood shirt aan. 

Na het voetballen was het tijd om wat te eten en in dit geval was dat een (of meerdere) lekkere snack uit de frituur. Moet af en toe ook kunnen toen? 

Wie zijn wij?

Ons onderscheidend vermogen. OneXillium zet de klant centraal onder het motto ‘building delight’. Dat is in de eerste plaats het overtreffen van klantverwachtingen en het is ook meebouwen aan het werkplezier van de medewerkers van onze klanten, en die van alle OneXillium medewerkers.

OX, de mascotte van OneXillium, maakt deel uit van de unieke visuele
identiteit van ons bedrijf. OX is de coach van OneXillium. Kort gezegd houdt hij ervan om collega’s te ondersteunen. Want blije collega’s zorgen ook voor een lach op het gezicht
bij onze klanten. Samen ergens aan bouwen en plezier maken, daar staat OX voor, oftewel; “building delight!”

Werken voor mooie merken