Dit is een referentie van:

“Tijdsbesparing middels efficiënte dossiervorming”

Heleon Group digitaliseert de dossiers

Heleon Group staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de voedingsmiddelen en facmaceutische industrie, bio processing, vacuümtechniek en semicon. Zij beschikt over de grootste voorraad componenten voor food, pharma en semicon in Europa.


Op het gebied van voorraadbeheer is dossiervorming cruciaal. Met Xtendis, het digitale archief, is informatie uit klantdossiers direct beschikbaar. Heleon Group kan daardoor een nog snellere levering van producten realiseren. Gijs Peeters vertelt over het gebruik van Xtendis.

Vergeet de zoektocht door de mappenstructuur

Moet je vaak lang zoeken naar een document? De valkuil van een ouderwetse mappenstructuur is dat iedereen een document op zijn eigen manier bewaart. Het gevolg is dat documenten vaak versnipperd op diverse locaties zijn opgeslagen en je niet weet of je de meest recente versie hebt. Werk effectief samen in één centraal, digitaal archief en bespaar tijd.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome