Benaderbare IT-experts die jou vooruit helpen

Organisaties die willen groeien, moeten aan de slag met hun IT.  Waar begin je en hoe houd je alle snelle ontwikkelingen bij? OneXillium begrijpt dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft en biedt op maat gemaakte oplossingen met een hands-on mentaliteit.

De digitalisering dendert door

Digitale bedrijfsoplossingen denderen maar door. De mooiste technieken op het gebied van veiligheid, connectiviteit, data en online werkplekken volgen elkaar op. Ga mee in die stroomversnelling met een partner die vooruitkijkt en altijd bereikbaar is. 

Maatwerk als standaard

Werkplek

Iedere dag topprestaties leveren lukt het beste met de juiste tools. Wij implementeren deze en laten jouw collega’s zien hoe zij die optimaal inzetten.

Enterprise Information Management

Met hart voor de zaak, een gezonde ambitie en veel eigenaarschap helpen we je aan documentoplossingen waarmee je gemoedsrust, focus en continuïteit krijgt.  

Print oplossingen en documenten OneXillium icoon

Print- en document oplossingen

Het beheren van een printerpark is voor onze klanten meestal geen dagelijkse kost. Daarom nemen wij graag alle prinszorgen uit handen en denken wij actief mee.

Security

Digitale veiligheid is voor iedere organisatie heel belangrijk. Wij helpen je business vooruit en zorgen dat de oplossingen aan de hoogste securityeisen voldoen.

IT-servicedesk

Wij geven jullie de vleugels om tot grote hoogte te stijgen en zijn jouw lokale vaste aanspreekpunt bij incident-, verander- en releasemanagement. 

Dit is OneXillium

OneXillium is een bedrijf met grote slagkracht. Wij excelleren op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. Dat maakt ons een krachtige, flexibele en bereikbare partner voor jouw digitale transformatie. 

kernwaarden - groei

Groei

Alles bij OneXillium staat in het teken van jouw bedrijfsgroei. Volhardend zoeken wij oplossingen.

Kernwaarden - openheid

Openheid

Magie ontstaat als je open staat voor nieuwe ideeën. Creativiteit en nieuwe inzichten volgen dan vanzelf.

Kernwaarden uitmuntend

Uitmuntend

Onze gedreven en competente experts stoppen nooit met leren. Ontvang altijd de beste oplossingen.

Kernwaarden deelname

Deelname

Onze kennis stelt ons in staat mooie dingen te doen. We ondernemen daarom maatschappelijk. 

OneXillium is jouw strategische IT-partner

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome