Zorgeloos printen met OneXillium Managed Services

Met Managed Services hoef je nooit meer om te kijken naar je printerpark. Al vanaf één printer nemen we al jouw printerzorgen uit handen. Geniet bovendien van priority service via onze binnenlandse servicedesk die 80% van de problemen direct op afstand kunnen verhelpen.

Wat is OneXillium Managed Services?

Dit is de service waar wij ons als OneXillium in onderscheiden. Wij nemen in één klap alle zorgen uit jouw handen die komen kijken bij jouw printers. Denk hierbij aan het monitoren en afsturen van toners en drums op het moment dat die aan vervanging toe zijn. Zo grijp je nooit meer mis en hoef je daar zelf niet meer naar om te kijken.

Loopt de printer onverhoopt een keer vast? Bel dan met onze servicedesk en wordt direct geholpen door een Nederlandstalige expert. In 80% van de gevallen kunnen onze experts de storingen van klanten direct op afstand verhelpen.

Lokale servicedesk

Geen lange wachtrijen en direct een Nederlandse productexpert aan de lijn, dat is onze servicebelofte! 

Voorraden & benodigdheden

Met Managed Services monitoren wij 24/7 jouw machine(s) en sturen wij direct onderdelen toe als die bijna aan vervanging toe zijn. Zo kan jij onbezorgd printen

Remote oplossen

In 80% van de gevallen kunnen wij storingen direct op afstand verhelpen. Zodat jij vervolgens weer snel aan de slag kunt!    

Storingspreventie

Ongemakken voorkomen en onnodig tijdsverlies door efficiënte oplossingen om software fouten ten behoeve van updates preventief te voorkomen.

Ervaar de kracht van een lokale gespecialiseerde servicedesk

Je krijgt altijd een servicedesk medewerker aan de lijn die veel ervaring heeft en precies weet hoe jouw printerpark het beste functioneert. Lange wachttijden of continu doorverbinden kennen wij niet. Het merendeel van de vragen wordt direct telefonisch opgelost en anders kijken we direct op afstand met je mee. In de zeldzame gevallen dat we er op afstand niet uitkomen dan sturen we snel een monteur bij je langs! 

Resultaten waar we trots op zijn!

Meetmoment ondertaande KPI’s: 1 januari 2024

0 %
Gemiddelde up-time apparaten
0 %
Remote call avoidance direct opgelost​
> 0
apparaten actief gemanaged
Stage Inbound Marketing

OneXillium Managed Services, maar dan internationaal

OneXillium Managed Services neemt alle zorgen over het printerpark uit handen, ongeacht het merk, ook op internationaal niveau. Ideaal voor organisaties die internationaal opereren en de printinfrastructuur overal willen standaardiseren.

Rapportages

Op gezette tijden ontvang je heldere rapportages over de prestaties van je printers en multifunctionals. Daarbij heb je één aanspreekpunt bij OneXillium; een medewerker die precies weet hoe jouw printerpark hoort te functioneren. Hij of zij zit er als het ware bovenop. Van tijd tot tijd wordt de gang van zaken met jou besproken en waar nodig aangepast. Iedere medewerker bij OneXillium heeft een 360 graden blik op jouw situatie.

Waarom print jij nog zo veel?

Geef het beheer van je printerpark uit handen en haal het maximale uit jouw printers en multifunctionals. Wij komen graag langs om je printomgeving te inventariseren en er advies over te geven.

Wij kijken altijd eerst naar de aanwezige printers en multifunctionals en hoe die beter kunnen presteren.
Soms blijkt dat er zelfs minder printers nodig zijn!

Met OneXillium Managed Services versimpel je daarnaast het supportproces rond je printerpark.
Door onze de proactieve service kun jij zorgeloos printen én flinke besparing realiseren.

Je bent in goed gezelschap

Ian van Krieken
Ian van Krieken
IT Manager - Royal Brinkman
Read More
“Wat mij aanspreekt aan OneXillium Managed Services? Dat is dat ik nooit meer gedoe heb rondom mijn printerpark. De uren die ik overhoud kan ik zo veel beter besteden.”
Christian
Christian
Facilitaire Zaken - Cazas Wonen
Read More
“Een servicedesk die je echt kent en vooral ook jouw taal spreekt? Dat is lang niet altijd vanzelfsprekend. Bij OneXillium wel. We waarderen daarnaast dat er altijd snel een antwoord komt.”
Nikki Pijper
Nikki Pijper
Kasteel Montfoort
Read More
"Voor feesten, vergaderen en lekker eten moet je bij ons zijn. Daar hebben we onze handen vol aan, maar dat doen we als erkende horecagelegenheid met plezier. Daarom besteden we alles rondom het beheren van printers uit aan OneXillium. Ook wij willen op sommige gebieden bediend worden, daarom kozen wij MPS van hun menu. Servicegerichtheid en oprechte aandacht voor klanten is wat ons bindt"
Previous
Next
De IT-servicedesk van OneXillium staat altijd voor je klaar.


Onze Managed Services onderscheidingen

De OneXillium Managed Services dienstverlening is bekroond met de volgende awards:

 • Xerox MPS Partner of the year award 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015
 • MPSA awards voor best Regional MPS provider & best worldwide independent MPS provider in 2013, 2016 en 2018
 • Specialized Reseller of the Year Award 2015 van Channelweb.
 • Xerox Innovation Partner of the Year 2022 Award

OneXillium is een vertrouwd partner van:

We helpen je graag!

  OneXillium is jouw strategische IT-partner

  We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

  Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

  Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome