Be safe met onze securityoplossingen

Voorkomen is beter dan genezen. Securityoplossingen zijn een must.

Zorg voor de juiste securityoplossingen. OneXillium adviseert.

Voel je niet onterecht veilig

Een hack, dat overkomt mij toch niet? Think again. Waan je niet veilig en voorkom incidenten. 

Drie voordelen van securityoplossingen

Dit zijn de voordelen

Zelfs jij bent een target

“Bij ons valt niets te halen.” “Wij zijn heel goed beveiligd.” “We zijn geen doelwit voor criminelen.” Newsflash: al deze uitspraken zijn dwaasheid. Eén op de vijf bedrijven kwamen afgelopen vijf jaar in aanraking met hacking, datadiefstal of andere vormen van cybercrime. Jouw bedrijf is als een olifant op een strand: je staat geheel in het zicht.

Altijd inzicht in kwetsbaarheden

Voordat je gaten kunt dichten, moet je weten waar die zijn. Breng met OneXillium de huidige security in beeld en ontdek de zwaktes in je bedrijf. We testen welke gammele onderdelen de veiligheid in gevaar brengen. En dit blijven we continu doen, bij iedere software-update die de revue passeert. Zo heb jij altijd inzicht in kwetsbaarheden binnen je bedrijf. Die OneXillium uiteraard ook voor je wegneemt.

Wees hackers tien stappen voor

Hackers bedenken steeds vernuftigere manieren om bedrijfsgevoelige informatie te verkrijgen. In dit digitale tijdperk staan de seinen al helemaal op rood. OneXillium zorgt dat jij hackers altijd tien stappen voor bent. Zo blijft jouw data en privacygevoelige informatie waar het hoort: in jouw organisatie.

Creëer bewustwording bij iedereen

Wat als je weet dat phishing voor 91 procent de oorzaak is van alle datalekken? En dat maar drie procent van je medewerkers een phishingmail herkent? Met die feiten in het achterhoofd kan het niet anders dan dat security awareness hoog op de agenda moet staan. Laat OneXillium dit actiepunt uitvoeren. Wij zijn jouw menselijk schild tegen cybercrime.

Onze securityoplossingen

Voorkom incidenten voordat het te laat is.

Maak je organisatie bewust van de gevaren.

Ontdek waar de gaten zitten, voordat je ze dicht.

Wees cybercriminelen altijd voor.

Laat je adviseren in een tijdperk waar dataveiligheid topprioriteit is.

Vertel ons waar jij tegenaan loopt.

Met welke uitdaging kunnen we je helpen?

OneXillium is jouw strategische IT-partner