OneXillium beheert uw printerpark ook door heel Europa!

Een IT- of Facility manager die  eindverantwoordelijk is voor het printerpark van meerdere internationale vestigingen wil daar ongetwijfeld zo min mogelijk gedoe van hebben. Daarom is het prettig om te werken met één partner die standaardisatie kan bieden in printapparatuur, serviceverlening, contracten en facturatie.

 

Kopen, huren of leasen? Wij bewegen mee met jouw wensen

Kosteloze en automatische levering van toners

Direct geholpen door gecertificeerde servicedesk

Zorgeloze levering van diverse print- benodigdheden

OneXillium, one single point of cont(r)act.

Het is een stuk plezieriger als op internationale vestigingen gelijksoortige apparatuur gebruikt wordt. Het vraagt namelijk om minder IT beheer en het verhoogt bovendien het gemak en de herkenbaarheid voor gebruikers. We houden wel van versimpeling. Samenwerken met één partner biedt ook contractueel grote voordelen:

 •       Qua inkoop maak je optimaal gebruik van jouw schaalgrootte.
 •       Het contractbeheer wordt eenvoudiger, omdat je door heel Europa dezelfde condities kunt afspreken voor bijvoorbeeld contractperiodes.
 •           Jouw kosten zijn beter en makkelijker te controleren omdat je verzamelfacturen krijgt van één contractpartner. Dat voorkomt een hoop administratief gedoe.
Managed Print Services

Level 1 servicedesk internationaal

Wat ook telt is om overzicht te hebben over gebruikersvragen, service aanvragen en bestelde verbruiksmaterialen. Dat kan!

OneXillium is namelijk ‘one single point of cont(r)act’ als het gaat om het managen van al uw printapparatuur in Europa. We treden op als level 1 servicedesk voor al jouw internationale vestigingen en zorgen ervoor dat gebruikers op alle locaties de juiste service en support krijgen op het gebied van software en hardware. Laat het managen van jouw printers maar aan ons over, want ook internationaal kennen we de juiste wegen.

Maandelijks zullen we over de beschikbaarheid van het internationale printerpark rapporteren en geven natuurlijk ook tussentijds advies. Wel zo makkelijk en bovendien brengt het rust.

Je bent in goed gezelschap!

We helpen je graag!

  OneXillium is een vertrouwd partner van:

  Partner Xerox HP Ricoh OneXillium Printer
  OneXillium is jouw strategische IT-partner

  We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

  Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

  Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome