Meer productiviteit, overal waar je werkt met Xerox Workflow Central

Werk zal nooit meer hetzelfde zijn. Sterker nog, het zal beter zijn dan ooit. Flexibel, veilig, gebruiksvriendelijk en in de cloud werken op elke locatie en elk apparaat.

OneXillium biedt de oplossing voor het transformeren en delen van verschillende bestanden in bruikbare, kant-en-klare formaten. Van PDF naar MP3, van geschreven tekst naar bewerkbare deelbare tekst en nog veel meer. Dit bespaart veel tijd, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Maak kennis met Xerox Workflow Central.

De IT-servicedesk van OneXillium staat altijd voor je klaar.

Jouw (digitale) uitdagingen helemaal weggenomen

Wat beperkt de productiviteit of houdt het tegen? Meestal zijn de alledaagse bestanden of documenten de oorzaak.

Rapporten die uren in beslag nemen om te lezen. Handgeschreven notities op papier of gevoelige informatie die regel voor regel moet worden gecontroleerd.

Deze uitdagingen stapelen zich snel op en kosten veel tijd en aandacht van meerdere medewerkers.

Ontdek dat deze uitdagingen tot het verleden behoren met slechts één platform.

Bekijk deze video en zie welke (digitale) uitdagingen Xerox Workflow Central kan oplossen.

7 Xerox Workflow Central apps voor meer productiviteit!

Xerox Workflow Central maakt het mogelijk om diverse bestanden snel en gemakkelijk te converteren. Zo kun je bijvoorbeeld een rapport converteren naar audio of meerdere documenten samenvoegen in één bestand.

Het platform biedt 7 verschillende oplossingen aan: 

  1. Converteren naar audio: maak van je rapport een mp3 in een handomdraai. 
  2. Redigeren: bewerk vertrouwelijke gegevens automatisch en effectief.  
  3. Handschrift naar tekst: zet handgeschreven notities om naar tekst.
  4. Samenvatten: vat van een lang rapport samen in een kleiner samengevat bestand.
  5. Vertalen: vertaal documenten in jouw gewenste taal op een snelle manier. 
  6. Converteren naar MS Office: zet documenten om naar bruikbare en bewerkbare indelingen voor MS Office. 
  7. Samenvoegen: maak van meerdere documenten één bestand. 

     

 

Unieke documenttransformaties voor sneller werken

Voldoe aan de procesbehoeften met beveiligde toegang. Workflow Central is de oplossing om bestanden te transformeren en te delen in bruikbare, kant-en-klare formaten.

Schakel tussen locaties, apparaten en indelingen en zet bestanden direct om, locatie-onafhankelijk en 24/7. Hierdoor kunnen je werknemers sneller en gemakkelijker werken.

Wij zijn betrokken en vormen een vast en lokaal aanspreekpunt voor alle vragen die je hebt over een goede workflow.

Werkuitdagingen van medewerkers

Wat staat er in de weg? Echte, dagelijkse werkuitdagingen. Xerox Workflow Central lost deze dagelijkse uitdagingen op.

Ik ontvang belangrijke documenten die niet in mijn moedertaal zijn geschreven. Ik heb dit nodig om het proces te begrijpen en te verwerken.

Ik moet aantekeningen maken tijdens vergaderingen, maar mijn handschrift is niet duidelijk genoeg om te delen m et mijn collega's.

Ik heb het hartstikke druk met van alles en nog wat. Ik heb geen tijd om alles te lezen om goed geïnformeerde beslissingen te maken.

Verschillende oplossingen

Er zijn heel veel oplossingen met dit unieke platform. Lees onderstaande voorbeelden hoe je sneller en makkelijker kunt werken:

Samenvoegen en converteren naar audio

Ellen moet een lang bedrijfsrapport voor haar eerste vergadering lezen. Op weg naar huis luistert ze naar het bedrijfsrapport dat ze heeft laten samenvatten en is omgezet naar een audiobestand.

Samenvoegen en vertalen

Mark moet verschillende rapporten naar een collega in een ander land verzenden. Hij stelt de rapporten samen in zijn eigen taal en voegt deze samen in een enkele PDF. Workflow Central vertaalt dit PDF, zodat de collega van Mark het in zijn eigen taal kan lezen.

Samenvatten, vertalen en redigeren

Amanda moet een lang verkooprapport delen met een internationale collega met creditcardgegevens van de klant en persoonlijke informatie die in de weergave verborgen moet worden. Ze vat het rapport samen om snel te lezen en vertaalt het in een andere taal. Ze selecteert de gevoelige informatie, die vervolgens automatisch wordt geredigeerd voor elke klant. Nu kan Amanda het beveiligde bestand delen.

Xerox Workflow Central oplossingen

Hogere tevredenheid bij medewerkers

Meer tevredenheid leidt tot meer productiviteit, wat leidt tot meer succes. Met Xerox Worfklow Central tillen wij de tevredenheid naar een hoger niveau. Hoe we dat doen?

Met een optimale workflow zorg je niet alleen voor meer tevredenheid, maar ook in meer efficiëntie op de werkvloer.

 

Heb je een vraag? Ontdek hieronder het antwoord.

Xerox Workflow Central is een oplossing voor het transformeren en delen van verschillende bestanden in bruikbare, kant-en-klare formaten. Dit zorgt voor meer productiviteit, overal waar je werkt.

Je kunt het gebruiken op je PC, je mobiele telefoon, tablet of Xerox printer.

Xerox Workflow Central werkt met een abonnement.  Je hoeft dus niet apart per apparaat te betalen of voor een aantal apparaten. Onder dit abonnement vallen alle apparaten. Schakel tussen locaties, apparaten en indelingen en zet bestanden direct om, locatie-onafhankelijk en 24/7.

Een nieuwe printer aanschaffen is niet altijd nodig. Als je al een Xerox Multifuncionele Printer (MFP) hebt inclusief Connect Key dan kun je toegang krijgen tot Workflow Central.

Scan via de printer of je mobiele telefoon and converteer je document naar een MP3 audiobestand.

Stel zoekcriteria (woord, naam, nummer & zinsdeel) in om een digitaal document automatisch te redigeren. Bescherm gevoelige informatie zonder handmatig te hoeven zoeken.

Converteer geschreven tekst in een handomdraai naar tekst. Zet aantekeningen om in leesbare, bewerkbare en deelbare digitale bestanden.

Maak van lange stukken tekst een samenvatting. 

Converteer jouw document in meer dan 40 verschillende talen.

Converteer jouw hardcopy PDF naar MS Office. Je hebt bijvoorbeeld een  oude marketingbrochure die je wilt omzetten naar digitaal. Zo kun je het bestand bijwerken en opnieuw publiceren.

Roger Sanders Xerox Workflow Central
Roger Sander

Sales Manager

Ontdek de kracht van Xerox Workflow Central!

OneXillium is jouw strategische IT-partner

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome