Veilig en snel digitaal ondertekenen​

Digitaal ondertekenen wordt steeds gebruikelijker. Logisch ook! Het bespaart heel veel tijd en onnodig papierwerk en het versnelt een (contract)proces. Met steeds veiligere oplossingen op de markt, hoef je je over de rechtsgeldigheid ook geen zorgen meer te maken.

digitaal ondertekenen

Wat is digital signing met VIDsigner?

De makkelijkste en veiligste manier om documenten te ondertekenen. Elektronische handtekeningen voor alle scenario’s waarbij een gekwalificeerde handtekening gewenst is.

Dit zijn de voordelen

Structuur en versnelling in kwaliteitsdocumenten

De farmaceutische industrie is van nature documentintensief. Naast de vele documenten die nodig zijn in de kantoor- en productieomgeving is er ook sprake van allerlei R&D rapporten, kwaliteitsdocumenten, formulieren voor goedkeuringen (approval), notulen, rapporten, een groot aantal projectdocumenten en nog veel meer. Ook Carbogen Amcis uit Veenendaal heeft dagelijks met grote hoeveelheden (digitale) documenten te maken. Over documentuitdagingen en onze geleverde oplossing gingen we in gesprek met Jeroen de Jong, Manager Risk & Compliance.

Ervaar de ongeëvenaarde mogelijkheden

Biometrisch
Het vastleggen van biometrische informatie bij een handgeschreven elektronische handtekening.
Gecentraliseerd
Ondertekenen met een digitaal, in de cloud opgeslagen, certificaat.
Remote
Voor iedereen en overal veilig beschikbaar, met dubbele validatie via e-mail en One Time Password.
NFC (Near Field Communication)
Veilig en snel gegevens uitwisselen door het gebruik van een smartphone met NFC en de VIDsigner app.
Stamper
Compatibel met zegelcertificaten.
Previous slide
Next slide

Hoe zit het met de rechtsgeldigheid van deze digitale handtekening?

VIDsigner is ontworpen om aan de strengste eisen te voldoen. De oplossing past internationale standaarden toe in alle technologische fasen. In het geval van geschillen kan altijd worden teruggevallen op de forensische tool van VIDsigner. Deze tool vergelijkt biometrische handtekeningen op basis van de ISO-norm.

Certificaten

eIDAS

Dit is de Europese verordening voor elektronische identificatie en vertrouwensdiensten voor elektronische transacties. De eIDAS zorgt dat je met jouw nationale inlogmiddel kunt inloggen bij organisaties in andere landen van de EU.

ISO 9001

Deze certificering is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het garandeert dat aan de processen en de juiste organisatie voor de uitvoering van de diensten wordt voldaan.

ISO 27001

Deze certificering is een internationale norm uitgegeven door de International Organization for Standardization (ISO) en stelt de parameters vast waaraan moet worden voldaan voor het Information Security Management System (ISMS). Het is vooral relevant voor de behandeling van vertrouwelijke gegevens.

Enterprise Information Management​

Deze oplossing maakt onderdeel uit van ons Enterprise Information Management portfolio. Klik op de button hieronder om meer te ontdekken hierover!

 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Marco van Drogenbroek

Business Consultant

Wij helpen je graag op weg met een oplossing die past bij jouw organisatie! 
Neem contact op met een van onze specialisten en zij helpen u graag verder!
OneXillium is jouw strategische IT-partner

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome