OneXillium slaat de handen ineen met de podcast "De Technoloog"

We zijn verheugd om te melden dat we sponsor zijn van de grootste wekelijkse techpodcast van Nederland: De Technoloog.

In deze inspirerende serie gaan tech-influencers Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg in gesprek met spraakmakende experts over de nieuwste technologische ontwikkelingen en de impact ervan op onze samenleving.  

Onderwerpen waarover wordt gesproken in de podcast:

Luister de podcast hier!

De Technoloog & OneXillium

Dankzij deze samenwerking hebben we de mogelijkheid om onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van technologie en vooruitgang te delen met een breed publiek. Dit sluit naadloos aan bij de missie van OneXillium om structuur en opvolging aan te brengen in de informatiebeveiliging van organisaties. 

Digitalisering van bedrijfsprocessen en bescherming van bedrijfsinformatie tegen datadiefstal en cybercrime zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is geen eenmalig project, maar een doorlopend plan om veiligheid te waarborgen. Door de samenwerking met BNR brengen we dit continu onder de aandacht. 

Heb je een specifieke vraag of ben je gewoon benieuwd hoe we nou dat werkplezier verhogen? We staan altijd voor jou klaar.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome