Zo makkelijk kan printing zijn

Printing Plan

Regel het eenvoudig, veilig en snel met het Printing Plan

Je wil je zaken zelf regelen, gewoon online. Voor een heleboel kantoor- en documentprocessen werkt dat prima. Toch zien we in de praktijk dat – zeker voor printintensieve organisaties – het hele printproces te complex is om zelf te regelen.

Want hoe weet je nu hoeveel printers je eigenlijk nodig hebt? En welke (software) opties heb je wel of juist niet nodig? Hoeveel prints maakt jouw organisatie eigenlijk per jaar? Hoe bewaak je de veiligheid van documenten die naar de printer worden gestuurd én eruit rollen? En hoe maak je keuzes die toekomstproof en duurzaam zijn?

Speciaal voor organisaties met dit soort vragen heeft Xillium iets nieuws ontwikkeld: het Printing Plan. Met dit Printing Plan maken wij voor jou een plan hoe printing in jouw organisatie het beste kan worden ingericht en zorgen we er daarna voor dat je over de juiste machines, software, tools en supplies beschikt.

In het kort

Wat is het PrintingPlan?

  • We kijken samen met jou wat de beste printoplossing is voor jouw organisatie. Daarbij kijken we ook naar de toekomst en houden we er rekening mee dat je waarschijnlijk steeds meer digitaal gaat werken.
  • We zorgen ervoor dat je over de juiste hardware (printers) en software (bijvoorbeeld voor beveiliging of slim scannen van documenten) beschikt.
  • Xillium Managed Services zorgt ervoor dat je altijd op tijd de juiste supplies binnen hebt, dat er op tijd een monteur komt en dat je dus nooit meer zorgen hebt over alles wat er bij printen komt kijken.

Waarom kiezen voor PrintingPlan van Xillium

Goed advies – We helpen je te bepalen wat jouw organisatie nodig heeft

Geen gedoe – Eén leverancier en één aanspreekpunt voor alles wat met printing te maken heeft

Sneller – Medewerkers kunnen snel en goed hun werk doen, omdat ze geen tijd kwijt zijn aan storingen of machines die niet aansluiten bij de printbehoeften. 40% van de problemen kan zelfs remote opgelost worden

Veilig – We implementeren software die jouw documenten veilig houdt: denk aan Follow-Me of encryptiesoftware

Toekomstproof – Duurzaam, klaar voor meer digitalisering en circulair ondernemen

Zorgeloos – Met Managed Services regelen we alles voor je, van supplies bestellen tot onderhoud en 24/7 Nederlandse support

Jouw uitdaging centraal – We werken samen met verschillende partners, zo kunnen we altijd de machine én de software vinden die bij jouw organisatie past. Zo staat jouw vraag centraal, en niet onze oplossing

Software voor je printomgeving

Er zijn verschillende softwareoplossingen beschikbaar die het werken met documenten een stuk prettiger, veiliger en efficiënter maken. Afhankelijk van wat je nodig hebt, bieden wij verschillende oplossingen op het gebied van:

  • Dataveiligheid – Denk aan Follow-Me oplossingen (on premise of in de cloud) voor dataveiligheid, duurzaamheid en Encryptie-oplossingen.
  • Scanning en Capture software – Scans maken, doorzoeken, bewerken en slim opslaan.
  • Mobiel Printen – Altijd en overal veilig printen vanaf mobiel.
  • Output Management – Voor het opmaken, verrijken en distribueren van documenten.

Heb jij één of twee printers nodig, of regel je liever alles zelf?

Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies

CONTACT

Over Xillium: een nieuwe kijk op documentbeheer

Xillium gelooft in de nieuwe economie waarin circulair ondernemen, service-economie, flexibiliteit en waarde toevoegen een grote rol spelen. Vanuit deze visie leveren wij producten, diensten en oplossingen voor documentbeheer. Dit doen we onafhankelijk, eenvoudig en flexibel, waarbij de klant de regie blijft houden.

Snel delen

Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome