Dit is een referentie van:

“Structuur is terug dankzij digitale dossiervorming”

Kras Recycling wint tijd en ruimte met digitaal archiveren

KRAS is een internationaal opererende onderneming met het hoofdkantoor in Volendam. Begonnen met een oude bakfiets in 1951 om lompen en oud ijzer te verzamelen, is het bedrijf uitgegroeid naar een groep van bedrijven met locaties in Nederland, België, Kosovo en Hong Kong. In de eerste plaats is KRAS compleet dienstverlener voor bedrijven bij het inzamelen, sorteren, bewerken en verkopen van hun afvalstromen papier, karton, folies en kunststoffen. Het door KRAS ingezameld afval wordt geschikt gemaakt voor hergebruik of bewerkt tot grondstof voor nieuwe producten.

Het stroomlijnen van processen wordt continu geoptimaliseerd binnen KRAS. Er is een enorme stroom aan inkomende en uitgaande documenten. Door digitale dossiervorming hebben zij deze stroom aan documenten weten te structureren. Vanaf nu staan inkoopfacturen, exportdocumenten, contracten, personeelscontracten en -mutaties in één centraal archief.

Henk Binken vertelt over de keuze voor Enterprise Information Management: “De ouderwetse archiefkast is verleden tijd. Tijd en ruimte is bespaard dankzij EIM, het digitale archief.”

Waarom digitaal archiveren de sleutel is voor dossiervorming

Versnippering van data en documenten ligt op de loer in dit digitale tijdperk. De wirwar aan data en documenten kost onnodig veel tijd. En wat te denken van de veiligheid van documenten. Als je een document niet kunt vinden, kan je dan wel garanderen dat het niet in verkeerde handen terecht komt? Bij OneXillium geloven wij dat documenten altijd en overal direct beschikbaar moeten zijn. Zo brengen we de structuur van de ouderwetse archiefkast terug én profiteren we van de digitale mogelijkheden.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome