Eén nieuwe naam: OneXillium

Xerxes Group, moederbedrijf van Xtandit, DocVisie, Ricoh Document Center Midden Nederland en Document House Limburg, gaat verder onder de nieuwe naam OneXillium.

OneXillium, dat is de naam waaronder de vroegere Xerxes Group, moederbedrijf van XtanditDocVisieRicoh Document Center Midden Nederland en Document House Limburg, verder gaat. Dit houdt in dat de merknamen van deze vier dochterbedrijven verdwijnen en de bedrijven vanaf vandaag gezamenlijk opereren als OneXillium.

Met de naamswijziging gaat ook een nieuwe visie en strategie gepaard.

Wij geloven dat elke MKB het recht heeft op hoogwaardige tools voor een naadloze digitalisering. In tegenstelling tot grote corporaties, beschikken MKB’s niet altijd over de luxe van uitgebreide middelen voor dure IT-oplossingen. Onze visie is eenvoudig: we streven ernaar om alle MKB’s in Nederland snel, veilig en efficiënt te laten digitaliseren, met op maat gemaakte oplossingen die hen helpen hun prestaties te verbeteren en optimale gebruikerservaringen te bieden. Bij OneXillium maken we veilige digitalisering toegankelijk, ongeacht de omvang van uw bedrijf.

Om deze visie te realiseren bieden we een uitgebreid portfolio aan oplossingen voor het MKB, gericht op het veilig inrichten van digitale processen en informatiebeheer. Tegelijk brengen we structuur en opvolging in de informatiebeveiliging van organisaties.

Onder het motto Building Delight luisteren we naar de wensen, dromen, kansen en uitdagingen van onze klanten, en dragen we digitale oplossingen aan die naadloos aansluiten op de business van de MKB. Hoog in het vaandel staat daarbij de adoptie van de oplossingen door de eindgebruiker. Dit is cruciaal voor het succes van digitale transformatietrajecten.

Jo van Onsem, CEO OneXillium: “De naam OneXillium is een samenstelling van de woorden ‘one’, als één team onze klant ondersteunen, en ‘xillium’, afkomstig van het Latijnse woord auxilium, dat ‘hulp’ betekent. De X in het woord staat ook voor verbinden: met mensen, klanten en de maatschappij. In alles wat we doen leggen we de nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

 

Onze oplossingen

Enterprise Information Management

Van informatie beheren naar informatie beheersen. Met ons EIM Platform beheren we al jouw documenten op een handige plek in de Cloud. Ons platform is niet alleen superveilig, maar we laten het ook naadloos samenwerken met al jouw onmisbare tools en programma’s.

Ontdek meer

IT-Security

Echt veilig werken. Wat is dat nou? Veilig werken is een doorlopend proces, waarbij we via het principe “Mens, Proces, Techniek” het huidige securityniveau van onze klanten in beeld brengen en blootleggen waar risico’s liggen.

Ontdek meer

Managed Services

Met onze Managed Services kan je flexibel werken via diverse oplossingen en toepassingen. Al vanaf één printer nemen we niet alleen jouw printervraagstukken uit handen, maar organiseren we ook de digitalisering van jouw documentstromen.

Ontdek meer

Dit is OneXillium

Onze intrinsieke motivatie? Jouw online werkplek beveiligen. Het werkgeluk verhogen. En zien hoe eerlijk advies jouw bedrijf verder helpt.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome