Heb je een vraag? Ontdek hieronder het antwoord.

Op 7 maart heeft OneXillium beide bedrijven overgenomen. De huidige dienstverlening, positionering en naam bij alle bedrijven blijft op dit moment hetzelfde. RedTeam Cyber Security en BMconsultants worden onderdeel van OneXillium Group Company.

Nee, er verandert niets aan uw producten, data, services en/of dienstverlening. Wij zullen dezelfde hoogwaardige services verlenen die u altijd heeft gehad.

Nee, uw accountmanager blijft hetzelfde.

Om de juiste dienstverlening te bieden, gaan we in overleg kijken wat het meest handige is. Neem hiervoor graag contact met ons op via 088-8008310 of via communicatie@onexillium.nl.

Nee, uw facturatiegegevens en betalingsvoorwaarden zullen niet veranderen.

Nee, de overname heeft geen gevolgen voor uw contract. Er worden geen aanpassingen doorgevoerd op klantgegevensniveau.

OneXillium is al 35 jaar actief, en is dat voornamelijk geweest in de verkoop en advisering van multifunctional devices (MFD) en softwareoplossingen. Van eenvoudige zwart/wit A4 printer tot de meest geavanceerde toestellen die een cruciale rol hebben in de in- en output van informatie. De kansen die digitalisering met zich meebrengen, zijn de laatste jaren exponentieel gegroeid en daarmee ook de uitdagingen. Gezien de groeiende uitdagingen van organisaties in het veilig beheer van informatie hebben we, vanuit onze kennis in multifunctionele printers ons aanbod verbreed naar het beheer van de volledige levenscyclus van informatie en security.

We hebben voor de MKB-markt een portfolio aan oplossingen ontwikkeld om onze klanten te ontzorgen op gebied van digitale processen en informatiebeheer, waarbij printers en MFP’s vaak nog steeds het begin- of eindpunt zijn van een documentenflow. Maar de verdere veilige digitalisering van alle processen en informatie wordt steeds belangrijker voor de efficiëntie en het werkgeluk van werknemers, en de productiviteit van bedrijven. OneXillium levert op dit moment de volgende diensten.

Security Services: een ISO 27001 gedreven beleid. Voor een verhoogd maturiteitsniveau o.v.v. cybersecurity.

Enterprise Information Management oplossingen: Documentmanagement-oplossingen voor het beheersen van informatie:​​ input – beheer- output.

Managed Services: Hardware en software om MFD veilig in zetten als start- en eindpunt van digitale processen. 

RedTeam Cyber Security B.V., is een gespecialiseerd bedrijf in cybersecurity. Met hun focus op proactieve beveiliging en uitgebreide diensten zoals cybersecurity awareness, IT Risk Assessment en ethical hacking diensten, bieden zij een waardevolle toevoeging. Hun expertise stelt ons in staat om een uitstekend antwoord te bieden aan de stijgende behoefte aan cyberveiligheid.

BMconsultants, een toonaangevende speler op het gebied van intelligente automatisering en procesoptimalisatie. Met hun geavanceerde software zijn zij expert in het adviseren en implementeren van oplossingen om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te transformeren. Zij integreren data-extractie, contentbeheer en procesautomatisering in (cloud) oplossingen en passen daarbij innovatieve technologieën toe zoals Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning, Artificial Intelligence en taaltechnologieën.

Zij zijn al jarenlang een succesvolle adviseur en implementatiepartner van Tungsten Automation (voorheen Kofax) en M-Files, een gezaghebbend platform voor kenniswerkautomatisering en documentmanagement. Met de klanten die ze bedienen, onder andere vele gemeenten, verbreden we zo ook ons portfolio van klanten.

Als u vragen hebt, neem dan alstublieft contact op via communicatie@onexillium.nl of bel ons op 088-8008310 en vraag naar Elco Verkleij.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome