De printer die je zoekt hebben wij al voor je gevonden!

Ervaar je keuzestress bij het kiezen van de juiste printer? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke printer het beste bij je past. Doordat we merkonafhankelijk zijn kennen we de onderlinge verschillen. Met als resultaat een eerlijk advies, bijvoorbeeld over de printer met de beste prijs-prestatie verhouding voor jouw bedrijf.

Kopen, huren of leasen? Wij bewegen mee met jouw wensen

Kosteloze en automatische levering van toners

Direct geholpen door gecertificeerde servicedesk

Zorgeloze levering van diverse print- benodigdheden

Jouw printomgeving zoals het bedoeld is

We kunnen ook het beheer al vanaf één printer voor je overnemen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we ervoor zorgen dat verbruiksmaterialen altijd aanwezig zijn. We leveren er desgewenst ook het papier bij. En niet te vergeten zorgen we ervoor dat jouw printers altijd voorzien zijn van de meest recente software updates. Wel zo gemakkelijk en veilig!

Ervaar de kracht van een lokale gespecialiseerde servicedesk

Je krijgt altijd een servicedesk medewerker aan de lijn die veel ervaring heeft en precies weet hoe jouw printerpark het beste functioneert. Lange wachttijden of continu doorverbinden kennen wij niet. Het merendeel van de vragen wordt direct telefonisch opgelost en anders kijken we direct op afstand met je mee. In de zeldzame gevallen dat we er op afstand niet uitkomen dan sturen we snel een monteur bij je langs! 

Waarom kiezen voor OneXillium?

Wij willen jou een lach op je gezicht bezorgen als het om printing gaat. Dat doen we op de volgende manieren:

Geautomatiseerd scannen naar de cloud Oracle Exchange Salesforce BlackBoard jouw tool ?

Wij helpen je integreren met jouw infrastructuur!

Maak het werkproces nog sneller en efficienter met uitgebreide partnerkoppelingen

Scannen naar e-mail is de standaard oplossing op veel multifunctionals, maar wist je dat je ook direct naar jouw favoriete programma kan scannen? Zo scan je de documenten vanaf de multifunctional direct jouw boekhoudpakket, CRM-systeem of digitale archief in.

“We zijn erg enthousiast over het contact en de service van OneXillium. Zij geven eerlijk advies en denken echt met je mee over wat past bij de organisatie.
Je wordt snel geholpen en bij een probleem met de printer staat er binnen no time een monteur op de stoep.“

Advies op maat van een productexpert

Zeker wanneer je meerdere multifunctionals binnen de organisatie hebt staan komt er een hoop op je af om over na te denken. Wie kan waarbij? Hoe zorg ik voor een duurzaam print- en scanbeleid? En hoe bescherm ik vertrouwelijke documenten? 

OneXillium heeft al honderden printerparken geleverd en geoptimaliseerd. Wij denken graag met je mee. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een naadloze oplossing.

Spar vrijblijvend met een van onze printexperts!

Een printbeleid opstellen, hoe doe je dat?

In een printbeleid staan de spelregels en standaarden die gelden voor de (groepen) gebruikers van printers en multifunctionals. In dit e-book leggen we je stap voor stap uit hoe je een printbeleid opstelt. 

Een goed printbeleid is onmisbaar: het zorgt voor besparingen én slimmere processen, door bijvoorbeeld minder te printen en meer digitaal te werken.

OneXillium is een vertrouwd partner van:

We helpen je graag!

Je bent in goed gezelschap

OneXillium is jouw strategische IT-partner

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome