De OneXillium Assessment Services

OneXillium Assessment Services is een onafhankelijke, full-service onderzoeksafdeling binnen OneXillium.

Ons doel is om betrouwbare, heldere en toegankelijke onderzoeksresultaten te leveren. Ons team is gemotiveerd en inhoudelijk betrokken. Maatwerk is onze standaard. Onze assessments vormen de basis voor succesvol advies op maat voor jouw bedrijf.

Oog voor de toekomst

Met OneXillium investeer je in een samenwerking voor de toekomst. We gaan uit van langdurige relaties en willen echt onderdeel worden van je organisatie. Daarom geven we advies op maat en denken we mee over actuele en toekomstige vraagstukken.

Een toekomstbestendig en goed onderbouwd advies begint met het in kaart brengen van de huidige IT-processen. Daarom adviseren we altijd om eerst voldoende inzicht te krijgen in je huidige print- en documentomgeving via onze verschillende assessmentmethodes.

Van data naar waardevolle informatie

Data wordt pas waardevol als dit wordt omgezet in relevante informatie. Wij helpen onze (toekomstige) klanten hierbij door assessments uit te voeren.

Bij een Gold-assessment zoomen we bijvoorbeeld vooral in op het gebruik en verbruik van een printerpark en de bijbehorende kosten.

Bij de uitgebreidere Diamond-assessment letten we ook op overlappende informatiestromen. Zo bieden we een passend assessment voor elke situatie, onafhankelijk van de doelstellingen en het budget. Samen: Building Delight!

“Maatwerk is onze standaard. Onze assessments vormen de basis voor succesvol advies op maat voor jouw bedrijf.”

Drie belangrijke voordelen van ons assessment

Wolf Meesters

Information Process Consultant

Meer weten?

Ready when you are. Spar met ons.
Onderzoek met ons. Creëer met ons. Ontdek met ons.

Wij zijn graag jouw volwaardige IT-partner.

Hoe kunnen we helpen?

Je bent in goed gezelschap

OneXillium is jouw strategische IT-partner

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome