Pak de regie terug met de documentoplossingen van OneXillium

Een documentproces dat voor iedereen werkt.

Grip op de hele levenscyclus

In dit digitale tijdperk is de definitie van ‘een document’ compleet veranderd. De focus ligt nu op de gehele levenscyclus. Van creatie tot vernietiging, zowel analoog als digitaal.

Dit zijn de voordelen

Dit zijn de voordelen

Optimaliseer het documentproces met enterprise information management

PDF-documenten, Excelsheets, e-mails: er zwerven heel wat documenten in jouw organisatie rond. Je weet niet meer in welke map je zoeken moet. Vooral als collega’s een andere werkwijze hanteren dan jij. Werk als een geoliede machine samen en richt het documentproces voor eens en voor altijd slim en uniform in. OneXillium optimaliseert dit. Het enige wat jij hoeft te doen, is je te focussen op je corebusiness.

Ruim de (digitale) werkplek definitief op

Een rommelige ongestructureerde (digitale) werkplek zorgt niet alleen voor chaos op je bureau, maar ook in je hoofd. Het gevolg? Medewerkers zijn sneller afgeleid, voelen zich opgejaagd en frustreren zich sneller. Breng daarom voor eens en altijd orde in het digitaal archief en ruim hun omgeving op. Zo werkt iedereen voortaan efficiënter en ervaren zij minder stress.

Verlaag de investering met 30 procent

Jouw business verdient al jouw aandacht. Laat het herinrichten van het documentproces daarom aan OneXillium over. Wij herordenen de fysieke en digitale documentenstroom en onderzoeken de mogelijkheden om kosten te besparen. Hoe halen we bijvoorbeeld het maximale uit jouw printpark?

Krijg het overzicht terug

Zo veel informatie. Zo veel chaos. En zo veel mogelijkheden om de rust weer te laten terugkeren. Met robotics en AI creëer je overzicht. Haal hiermee routinetaken bij medewerkers weg. En doordat deze documentoplossingen veel nauwkeuriger werken dan je collega’s, bewaak je de kwaliteit van de informatiestroom. Samen met OneXillium herzie je het huidige proces en pak je de controle terug.

Onze documentoplossingen

Pak de regie. Jij zwaait de informatiescepter in je organisatie.

Organiseer informatiestromen en haal er het maximale uit

Geef een nieuwe dimensie aan printoplossingen

Verrijk zakelijke documenten met voortreffende outputmanagement

Houd de papierstroom binnen de perken

Haal de beste supplies in huis

Met welke uitdaging kunnen we je nu helpen?

Met welke uitdaging kunnen we je helpen?

    OneXillium is jouw strategische IT-partner

    We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

    Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

    Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome