Het antwoord op jouw IT-uitdagingen en zorgen!

Laptops zijn niet meer weg te denken uit jouw organisatie. Maar wat doe je bij een onverhoopt defect? En hoe houd je al die snelle ontwikkelingen bij? Voor jouw IT-afdeling brengt de inkoop en het beheer van hardware grote, tijdrovende uitdagingen met zich mee, terwijl er belangrijkere zaken liggen. Laat ons die IT-zorgen uit handen nemen, met Device as a Service.  

Device as a Service

Bij Device as a Service richt OneXillium een voor jou optimale
IT-inrichting in en nemen we alle beheerprocessen op ons.
Dus laptops, desktops, thin clients en andere (rand)hardware: wij managen het, jouw medewerkers hoeven er niet meer naar om te kijken.
 

Zo kan die IT-afdeling – dé belangrijke spil in jouw organisatie – al haar kostbare uren steken in zaken die er écht toe doen. Die bijdragen aan het waarmaken van alle organisatiedoelen en -dromen. Denk aan strategische trajecten rondom digitalisering, automatisering en security.

OneXillium doorbreekt de DaaS-standaard

Er zijn een hoop DaaS-pakketten op de markt. OneXillium doorbreekt de standaard, neemt het beheer wel écht volledig uit handen. Wij zijn betrokken en vormen een vast en lokaal aanspreekpunt voor IT-vragen, voor jou en jouw personeel.

Voorspelbare en lagere kosten

Bij DaaS sluit je een abonnement af voor een vast, maandelijks bedrag. Doorgaans voor een periode van drie à vier jaar.

Neem jouw huidige apparatuur mee in ons DaaS-programma en krijg de boekwaarde daarvan in één keer teruggestort op jouw rekening.

Hogere tevredenheid bij medewerkers

Met een optimale IT-inrichting zorg je voor meer tevredenheid bij de werknemers, en dat leidt tot meer efficiëntie op de werkvloer werkvloer.  

 

Aan de slag: onze DaaS-samenwerking in vijf stappen

1.
Assessment van de huidige situatie

Wensen en eisen worden online aan ons doorgegeven

2.
Design van de nieuwe situatie

Aan de hand van gebruikerspersona's leveren we maatwerk

3.
Levering & configuratie

We dragen ook zorg over het uitpakken, asset tagging en imaging

4.
Beheer

Reparaties binnen 24 uur of nieuw apparaat in één dag, ook bij schade of diefstal

5.
Levenscyclusmanagement

Op tijd de nieuwste technologie

6.
Veilige en milieuvriendelijke afvoer

Eventuele restwaarde verrekenen wij meteen met je

Heb je een vraag? Ontdek hieronder het antwoord

Bij Device as a Service (DaaS) sluit je een abonnement af voor IT-hardware. In plaats van investeren betaal je nu een vast bedrag per maand en nemen wij het beheer volledig uit handen. 

Als je een laptop least, betaal je ook een vast bedrag per maand. Maar dan ben je nog altijd zelf verantwoordelijk voor het beheer. Daarom is Device as a Service veel meer dan het leasen van een laptop. Je geeft de levering, configuratie, beheer en het veilig en milieuvriendelijk afvoeren volledig uit handen. Zo houdt de IT-afdeling tijd over.

Dat ligt eraan. Wij richten Device as as Service in op basis van jouw unieke wensen en doelen. En dat verschilt per organisatie.

Maar, met OX DaaS verlagen wij wel de totale gebruikerskosten – inclusief de aankoop en het beheer – met gemiddeld twintig procent. Hoe? Omdat je profiteert van inruiltarieven op de huidige apparatuur. En je haalt voordeel uit vaste afspraken op het gebied van restwaarde aan het eind van de looptijd

De meeste overeenkomsten sluiten wij af voor een periode van 36 of 48 maanden. Maar ook dit is maatwerk. 

Alles wordt GDPR-proof afgevoerd. Dat betekent dat wij alle data van de apparaten verwijderen. Dit alles doen wij milieuvriendelijk. Ook fijn: jij profiteert mee in de opbrengst van de devices. Aan het begin van de overeenkomst spreken wij met je af wat de restwaarde is aan het eind van de looptijd. Hoe beter de conditie is van de apparaten hoe meer je aan het eind van de looptijd van ons krijgt overgemaakt.  

Ja, dat is mogelijk. Dit zijn de kleine lettertjes: 

  • Laptops zijn niet ouder dan 12 maanden  
  • En afhankelijk van de servicemogelijkheden worden ze gemiddeld tot een maximale duur van 36 maanden meegenomen in de overeenkomst. 

Wij staan voor kwaliteit

Pim Sutherland

IT Consultant

Hoe kunnen we helpen?

Ontdek de kracht van DaaS! Klik op de button hieronder om hier meer over te ontdekken.

Je bent in goed gezelschap

OneXillium is jouw strategische IT-partner