Vacature Recruiter bij IT-bedrijf

vacature recruiter

Als Recruiter krijg je....

….superleuke collega’s die je graag helpen! Onderling is de sfeer goed en we zijn eerlijk naar elkaar. Af en toe een borrel of bedrijfsuitje doen we graag!

….een hele fijne werkomgeving en cultuur! Bij OneXillium is elke borrel of uitje gezellig. Tijdens de lunch eten we met z’n allen in de kantine. Hier kun je ook een potje ping pong spelen.  

….de kans om de leukste nieuwe collega’s te vinden! We hebben naast jou nog een aantal nieuwe collega’s nodig en je kan deze als geen ander vinden.

….de kans om te blijven leren! We zijn nooit uitgeleerd en vinden het belangrijk dat onze werknemers begeleiding krijgen en training van professionals met internationale ervaring. You can learn from the best! 

….een tof kantoor in Woerden met elke dag een heerlijke lunch! Er is een ruime afdeling en je kan genieten van je lunch in onze tuin aan het water.  

Wat worden mijn werkzaamheden?

Samen de HR-manager ga je op zoek naar nieuw talent voor OneXillium. Je brengt je enthousiasme als recruiter over naar potentiële geschikte talenten. Vanaf het eerste moment ben je het aanspreekpunt en ben je bij het gehele aannemingsproces aanwezig.

Heb je een nieuwe collega aangenomen? Dan help je hem/haar bij het onboarding proces. Samen met je HR-manager of alleen begeleidt je nieuwe medewerkers en help je bij het ontwikkelingen van het inwerkprogramma.

Daarnaast werk je samen met Marketing aan de candidate journey. Jullie zorgen er samen voor dat de kandidaten een goed sollicitatieproces doorlopen. Ook kijken jullie naar nieuwe manieren om kandidaten te werven.

Jouw nieuwe job in één overzicht:

Dit vind jij leuk

 • winnen! 
 • werken met collega’s 
 • goede stijl van communiceren 
 • creatief, komt met nieuwe ideeën en mogelijkheden 
 • zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen 
 • overtuigen goede kandidaat met je sociale vaardigheden 

Dit ben jij

 • afgeronde hbo-opleiding 
 • minimaal 1 jaar werkervaring als recruiter 
 • 24-32 uur per week beschikbaar (mag verspreid over schooltijden werken) 
 • ambassadeur van een organisatie 
 • legt makkelijk contact met mensen 
 • hebt een mooi netwerk (is een pré) 
 • vindt het geen probleem om grotendeels te reizen naar Woerden of Amsterdam en mogelijk Maastricht. 

Dit bieden wij jou

 • een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring 
 • werken en blijven groeien in een topteam 
 • platte organisatie met veel doorgroeimogelijkheden 
 • goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling en 26 vakantiedagen 
 • superleuke incentives, borrels en bedrijfsuitjes

Dit is de baan voor mij!

Weet je nu al dat deze baan precies is wat jij zoekt? Solliciteer dan snel via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kunnen niet wachten om je te leren kennen!

  Hoe ziet een werkweek eruit?

  Elke week is anders. Wekelijks zit je met marketing en je HR-manager in het recruitmentoverleg. Mogelijke acties die hieruit komen, voer je samen met marketing of alleen uit.

  Samen zorgen jullie ervoor dat huidige en nieuwe vacatures gevuld worden met de juiste kandidaat. Je zult al snel, samen met je manager, de eerste sollicitatiegesprekken voeren.

  Je krijgt snel grote verantwoordelijkheden om je eigen ding te gaan doen. De meeste gesprekken voeren we in Woerden en Amsterdam, maar het kan voorkomen dat je naar Maastricht moet rijden. Geen enkele locatie is voor jou een probleem.

  Waar ga ik werken?

  Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden.

  Oostzee 2, Woerden

  Hoe is het om bij OneXillium te werken?

  We gaan je natuurlijk vertellen hoe leuk het is om bij OneXillium te werken. Dat zijn ook de ervaringen van onze collega’s.

  Er zijn drie vestigingen: Woerden, Amsterdam en Maastricht. Je gaat in Woerden werken op ons hoofdkantoor, maar je mag ook plaatsnemen in Amsterdam.

  Als je binnenkomt op ons kantoor zit de Servicedesk klaar om je te begroeten met een grote glimlach. Je kan een rondje wandelen langs de marketing – of salesafdeling.

  Hier en daar kan je gezellig een praatje maken en een bakje koffie drinken. Je gaat werken met 2 collega’s, waarvan een je manager is.

  "Met talent win je wedstrijden, met teamwork win je kampioenschappen".
  Marja Neervoort OneXillium
  Marja Neervoort
  HR-manager

  Last but not least: FUN!

  Gezelligheid en plezier is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard! We werken met zijn alle hard om ons bedrijf te laten groeien en daar staat ook een beloningen tegenover.

  Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes.

  "Naast delighted customers zijn delighted colleagues ook zeer belangrijk. We streven dus niet alleen extern maar ook intern naar meer geluk".
  Jo van Onsem
  CEO

  Waarom OneXillium? ​

  Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! Dat leggen we je graag uit. OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

  Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

  Dit doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de mensen die bij OneXillium werken. Een goede werksfeer is heel erg belangrijk en zorgt er onder andere voor een betere werktevredenheid. We doen elke dag opnieuw ons best om alle collega’s tevreden naar hun werk te laten gaan. Dit kan natuurlijk niet altijd, maar we zullen ons best blijven doen om iedereen zo tevreden te houden als mogelijk.  

  Marja Neervoort OneXillium

  Marja Neervoort
  HR Manager

  Vraag over deze vacature?
  hrm@onexillium.nl
  +31 (0)643362204

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Interesse? Solliciteer vandaag

  Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

   We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

   Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

   Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome