Pricing medewerker Vacature

Word jij onze nieuwe Pricing Medewerker Binnendienst?

OneXillium is op zoek naar een Pricing Medewerker Binnendienst! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van het assortiment, de juiste pricing van ons assortiment-bestand en controle op de naleving hierop.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Huh, Pricing Medewerker, wat houdt dat in?

Als Pricing Medewerker Binnendienst ben jij de toezichthouder op de naleving van het pricing beleid. Middels een pricing sheet weet jij het eenvoudig te maken voor het verkoopteam om bij elke situatie de juiste prijs neer te zetten.

Bij Bid pricing aanvragen vanuit de verkoopteams weet jij in deze afwijkende vraagstukken kritisch mee te denken en tevens de coördinatie van deze aanvragen op je te nemen.

Jij weet concurrerende prijzen op de markt te zetten en weet de tacticals richting de verkoopteams te communiceren. Om tot de juiste pricing te komen en te blijven wordt er beroep gedaan op jouw analytische vaardigheden. Jouw analyses geven ons de gewenste inzichten die leiden tot optimalisatie van de verkoopstrategie. In nauwe samenwerking met het verkoopteam en de Product Manager weet jij voor elke selling cycle tot juiste business case te komen.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Jouw werkweek is elke week weer anders. Aan jou de taak dan ook om de realisatie van de inkoopstanden onder controle te houden en hier periodiek rapportages van te creëren voor interne collega’s en externe leveranciers. Je bent het aanspreekpunt voor de sales om ze te helpen met een machine te verkopen aan klanten en speciale prijzen aan te vragen.

Waar ga ik werken?

Onze pricingafdeling is gevestigd op ons hoofdkantoor in Woerden.

Oostzee 2, Woerden

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Commercieel en cijfermatig denken
 • Planmatig en organisatorisch te werk gaan
 • Zelfstandig werken
 • Resultaten willen boeken

Dit ben jij

 • MBO 4 of HBO diploma bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde/economie 
 • Aantal jaar relevante werkervaring
 • Analytisch
 • Communicatief sterk
 • Diepgaande kennis van Excel
 • Kennis van ERP-systemen is een pré

Dit bieden wij jou

 • Marktconform salaris
 • iPhone en laptop
 • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.