Online Marketing Stage Vacature

Word jij onze nieuwe Online Marketing Stagiair?

Heb jij kennis over SEA, SEO, linkbuidling, social media en marketing automation en zou jij deze theorie graag in praktijk willen brengen? Wij hebben altijd ruimte voor een online talent! Ons team, bestaande uit een data scientist, product manager, applicatiebeheerder en online marketeers, is volledig in de online wereld opgenomen. Deze digitale wereld biedt ongekend veel mogelijkheden, waarin wij onszelf af en toe misschien wel voorbij lijken te groeien.

Niets koffie halen en overige suffe klusjes… Nee, bij ons werk je echt mee in het team. Samen onderzoeken wij allereerst in de vergaarbak aan mogelijkheden waar de beste online optimalisatieslag te vinden is. En dan wordt het uitvoeren-mars! Met een goed plan van aanpak mag jij ons adviseren en ondertussen werk je gewoon mee binnen het team (mits je een meeloopstage volgt).

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn!

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Wat ga ik dan doen?

Wat jij gaat doen bij OneXillium is super divers. Je ondersteunt ons Business Automation Team op diverse fronten. Je zal aan de slag gaan met de SEO & SEA activiteiten. Ook linkbuilding en de technische aspecten achter content marketing zullen een grote rol spelen bij jouw werkzaamheden.

Social media marketing en E-commerce optimalisatie voor onze webshop zijn dingen waar jij je als stagiair ook je verantwoordelijkheden zult krijgen. Daarnaast zal je ook een ondersteuning zijn van onze verkooporganisatie. No worries, je krijgt bij ons vrijheid en tegelijkertijd alle begeleiding die je wenst bij het uitvoeren van je stage. We helpen je met veel plezier.

Wat ben ik binnen het bedrijf?

Je bent erg leergierig en bent niet bang voor een uitdaging. Bij een meeloopstage mag je zelf bepalen met welke collega je mee wilt draaien. Vind je dat lastig? Dan kiezen wij wel voor je. Met onze open cultuur is geen vraag te gek. Zelfs onze directeur staat altijd open voor een vraag en/of advies.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek voor jou als stagiair is nooit hetzelfde. Binnen jouw afdeling zijn de taken heel divers. Veel leren en veel doen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en krijgt ondersteuning waar jij dat nodig hebt. We geven je graag eigen projecten, waar jij je volledig op kunt uitleven.

Waar ga ik werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden. 

Oostzee 2, Woerden

Klinkt gaaf! Liggen er ook kansen als ik het zo leuk vind dat ik wil blijven?

Binnen de organisatie zijn zeker doorgroeimogelijkheden. OneXillium neemt studenten aan voor een parttime baan. Er zijn veel voorbeelden van stagiaires die zijn gebleven na hun stage en werken tot op het heden nog in de organisatie.

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Samenwerken met collega’s
 • Creatief bezig zijn
 • SEO/SEA
 • Initiatief nemen

Je opleiding is bijvoorbeeld

 • Commerciële economie
 • Business IT & Management
 • Communicatie
 • ICT Internet of Things
 • ICT Service Management
 • Informatica
 • Bedrijfskunde

Dit bieden wij jou

 • De kans om de fijne kneepjes van het vak te leren
 • Gezellige werksfeer binnen een enthousiast team
 • Stagevergoeding van €350,- per maand op fulltime basis
 • Eigen werkplek
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome