Vacature Medewerker Order Management

vacature accountmanager binnendienst amsterdam

Als Medewerker Order Management krijg je....

….super leuke collega’s die je graag helpen! Onderling is de sfeer goed en we zijn eerlijk naar elkaar. Af en toe een borrel of bedrijfsuitje doen we graag!

….een hartstikke goed salaris! Een top salaris op basis van jouw werkervaring en de mogelijkheid om door te groeien naar meer! 

….de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat alle orders goed gaan! Jij zorgt ervoor dat alle orders van A tot Z soepel verlopen. 

….de kans om te blijven leren! We zijn nooit uitgeleerd en vinden het belangrijk dat onze werknemers begeleiding krijgen en training van professionals met ervaring. You can learn from the best!

….een tof kantoor in Woerden met elke dag een heerlijke lunch! Er is een ruime afdeling en je kan genieten van je lunch in onze tuin aan het water. 

Wat worden mijn werkzaamheden?

Jij houdt je bezig met alles wat te maken heeft met onze orders. Je controleert of het contract aan alle gestelde eisen en voorwaarden qua marges en configuraties voldoet. Jij werkt samen met account- en salesmanagers en leasemaatschappijen om zaken af te stemmen die nodig zijn om de orders vlot en goed door de systemen te loodsen. Hierbij horen ook diverse administratieve handelingen zoals verwerken verkoop- en inkooporders, bestellen, plannen en uiteindelijk een stukje facturatie.

Werknemers aan het woord

Wij vertellen je graag hoe de OneXillium collega’s het werken ervaren. Je collega’s uit Amsterdam vertellen je hun ervaring in de video.

"Jij hebt contact met onze logistieke afdeling en analisten om de orders tijdig bij de klant te krijgen. Bij al deze taken dient de klantbeleving centraal te staan."
Patrick Vollenbroek
Teamleider Order Management

Dit is de baan voor mij!

Weet je nu al dat deze baan precies is wat jij zoekt? Solliciteer dan snel via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kunnen niet wachten om je te leren kennen!

  Hoe ziet een werkweek eruit?

  Elke dag is anders. Naast de administratieve zaken zul je, gedurende het orderproces, veelvuldig contact hebben met collega’s en klanten. Geen order/levering is hetzelfde en je dient voortdurend te schakelen. Een goede en tijdige terugkoppeling naar de klant is hierbij van belang. Wij verzorgen interne trainingen om je kennis en mindset up to date te houden. Werken doen we vanuit de kantoren in Woerden, Amsterdam en Maastricht, maar kan uiteraard ook deels vanuit huis. Genoeg te doen!   

  Waar ga ik werken?

  Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden.

  Oostzee 2, Woerden

  Veel informatie, alles op een rijtje:

  Dit vind jij leuk:

  • Klanten zo goed mogelijk helpen;
  • Jezelf blijven ontwikkelen;
  • Anderen helpen.

  Jij herkent je hier helemaal of grotendeels in:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Zelfstandig werken is voor mij niks nieuws;
  • One Team speler, proactief en denkt in mogelijkheden;
  • Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;

  Dit bieden wij jou:

  • Een salaris op basis van jouw werkervaring;
  • Werken en groeien in een topteam;
  • Platte organisatie met super veel doorgroeimogelijkheden;
  • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregelen en 26 vakantiedagen;
  • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen.

  Last but not least: FUN!

  Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

  Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

  Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

  Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

  We zijn van alle markten thuis dat zie je ook terug aan de diversiteit van onze klanten van de “bakker op de hoek” tot de trans-Atlantische cruise schepen van Viking, niets is ons te gek.

  Waarom OneXillium? ​

  Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

  OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

  Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

  Marja Neervoort OneXillium

  Marja Neervoort
  HR Manager

  Vraag over deze vacature?
  hrm@onexillium.nl
  +31 (0)643362204

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Interesse? Solliciteer vandaag

  Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.