Marketing Specialist Vacature

Word jij onze nieuwe Marketing Specialist?

Wil jij werken in een dynamische, snelgroeiende organisatie, die organisaties helpt om de digitale werkplekken te optimaliseren? Bij OneXillium zoeken wij per direct een allround Marketing Specialist die aan de slag gaat met de uitvoering van marketing- en communicatieprojecten.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Achievement’, ‘Mastery’, ‘Openness’ en ‘Contribution’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Huh, Marketing Specialist, wat houd dat in?

Als Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling, uitvoering en analyse van zowel online als offline marketingactiviteiten. Jij weet de totale customer journey uiteen te zetten, waarbij je enerzijds het doel hebt om leads te vergaren en anderzijds de klantbeleving naar een hoger niveau tilt.

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Als Marketing Specialist heb je veel verschillende taken. Je houdt je bezig met onder andere leadgeneratie, social media marketing,, technisch beheer op de gekozen marketingtools en (online)event management.

Daarnaast ga je campagnes opstellen en coördineren in samenweking met partners en collega’s. Het creëren van cutsomer journeys binnen het marketing automation systeem en contentcreatie voor blogs, e-mails en verdere klantcommunicatie zijn dan ook werkzaamheden voor jou.

Verder biedt jij ook ondersteuning van onze verkooporganisatie. Jouw rol is dus super divers en zeer belangrijk binnen onze organisatie.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek als Marketing Specialist is nooit hetzelfde. Je hebt veel taken en hebt daardoor ook veel diversiteit in je werk. Je hebt veel verantwoordelijkheden op onder andere projecten en hebt daardoor ook veel contact met je medewerkers gedurende de week.

Waar ga ik werken?

Onze marketingafdeling is gevestigd op ons hoofdkantoor in Woerden, en daar zal jij dan ook bij aansluiten.

Oostzee 2, Woerden

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Samenwerken met collega’s
 • Verantwoordelijkheden
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Leiden van projecten

Dit ben jij

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Ervaring met opzetten van campagnes
 • Kennis van Adobe applicaties
 • Minimale beschikbaarheid van 32 uur

Dit bieden wij jou

 • Marktconform salaris
 • Platte organisatie met super veel doorgroeimogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.