Inbound Marketing Stage Vacature

Word jij onze nieuwe Inbound Marketing Stagiair?

Heb jij commercieel inzicht en ben je communicatief sterk? Kom het naadje van de kous te weten over customer journeys tijdens jouw meewerkstage als Inbound Marketeer.

Tijdens deze meewerkstage leer jij alles op het gebied het leadproces. Hoe verhoog je het aantal Sales Qualified Leads (SQL’s) en waarin kunnen we het leadproces verder optimaliseren voor jouw collega’s van de salesafdeling?

Samen met ons Business Automation Team ga jij aan de slag om het ideale leadproces te vormen. Onze circa 25 accountmanagers staan immers te popelen om leads op een gouden dienblad aangereikt te krijgen. Hoe jij dit voor elkaar krijgt? Vanuit onze content & inbound marketing filosofie dompelen wij ons graag onder in alle tools die we hiervoor ter beschikking hebben. Van een goed CRM systeem, BI tooling tot en met een marketing & automation systeem.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn!

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Wat ga ik dan doen?

Wat jij gaat doen bij OneXillium is super divers. Je houdt je bezig met onder andere het optimaliseren van de leadnurtering programma’s door het telefonisch benaderen van prospects. Ook analyseer je de klant- en merkbeleving door de gehele customer journey. Daarnaast optimaliseer je de klantreizen, content items en evenementen op basis van feedback van zowel klanten als collega’s.

Wat ben ik binnen het bedrijf?

Jij bent een commercieel talent. Als een spin in het web krijg je energie van het schakelen tussen zowel prospects als collega’s, waarbij jouw communicatie skills goed van pas komen. Daarnaast ben je data gedreven, waardoor je gegrond advies weet uit te brengen. Veel verantwoordelijkheden en ook veel uitdagingen die jij niet uit de weg zal gaan.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek voor jou als stagiair is nooit hetzelfde. Binnen jouw afdeling zijn de taken heel divers. Veel leren en veel doen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en krijgt ondersteuning waar jij dat nodig hebt. We geven je graag eigen projecten, waar jij je volledig op kunt uitleven.

Waar ga ik werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden. 

Oostzee 2, Woerden

Klinkt gaaf! Liggen er ook kansen als ik het zo leuk vind dat ik wil blijven?

Binnen de organisatie zijn zeker doorgroeimogelijkheden. OneXillium neemt studenten aan voor een parttime baan. Er zijn veel voorbeelden van stagiaires die zijn gebleven na hun stage en werken tot op het heden nog in de organisatie.

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Samenwerken met collega’s
 • Verantwoordelijkheden
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Initiatief nemen

Je opleiding is bijvoorbeeld

 • Commerciële economie
 • Business IT & Management
 • Communicatie
 • ICT Internet of Things
 • ICT Service Management
 • Informatica
 • Bedrijfskunde

Dit bieden wij jou

 • De kans om de fijne kneepjes van het vak te leren
 • Gezellige werksfeer binnen een enthousiast team
 • Stagevergoeding van €350,- per maand op fulltime basis
 • Eigen werkplek
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome