Vacature Commercieel Medewerker
Digital Sales

Als Commercieel Medewerker krijg je....

….superleuke collega’s die je graag helpen! Onderling is de sfeer goed en we zijn eerlijk naar elkaar. Af en toe een borrel of bedrijfsuitje doen we graag!

….een hartstikke goed salaris! Een passend salaris op basis van jouw werkervaring en de mogelijkheid om door te groeien naar meer! Je krijgt een laptop en een telefoon.

….de mogelijkheid om hele toffe deals te sluiten! Je houdt je bezig met het beste resultaat voor de klant en voor onze organisatie. Wekelijks spar je met het salesteam om het beste resultaat te boeken.

….de kans om te blijven leren! We zijn nooit uitgeleerd en vinden het belangrijk dat onze werknemers begeleiding krijgen en training van professionals met internationale saleservaring. You can learn from the best!

….centraal gelegen kantoor in Amsterdam Zuidoost met uitzicht op de ArenA! Je kan naar buiten kijken en de ArenA zien. Je kan makkelijk met het openbaar vervoer of fiets (of auto) komen. 

Wat worden mijn werkzaamheden?

Een van de leukste banen is in de sales, toch? Je krijgt de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten en/of diensten. Jij zorgt samen met je salescollega’s voor nieuwe klanten en zeker niet onbelangrijk: dat de huidige klanten blijven. 

Klinkt dit als iets voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! En geen zorgen, ook zonder de (volledige) juiste kennis, leren we je graag kennen. Wij leren je de kneepjes van het vak.

Jouw nieuwe job in één overzicht:

Dit vind jij leuk

 • winnen! 
 • klanten voorzien van de juiste oplossing 
 • IT en nieuwe ontwikkelingen 
 • processen digitaliseren en automatiseren 
 • jezelf blijven ontwikkelen 
 • doorgroeien in de organisatie 
 • gaan voor GOUD 

Dit ben jij

 • 0-3 jaar werkervaring 
 • ambitieus 
 • wil graag fulltime aan de slag 
 • commercieel talent op zoek naar een kans 
 • minimaal een mbo 4 diploma 
 • 1 tot 2 jaar IT gerelateerde saleservaring (pré) 

Dit bieden wij jou

 • OTP €34.000 jaarsalaris. 
  mogelijkheid om na twee jaar al door te groeien naar €50.000 (!) per jaar. 
 • reiskostenvergoeding 
 • platte organisatie met superveel doorgroeimogelijkheden 
 • begeleiding en training van professionals met internationale saleservaring 
 • goede arbeidsvoorwaarden met provisies, pensioenregeling en 26 vakantiedagen 
 • extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen. 

Dit is de baan voor mij!

Weet je nu al dat deze baan precies is wat jij zoekt? Solliciteer dan snel via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We kunnen niet wachten om je te leren kennen!

  Digital Sales, wat is dat dan?

   Digital Sales is het nieuwe verkopen!  

  Wij geloven in het inzetten van de nieuwste technologieën. Naast je telefoon gebruiken we ook Microsoft Teams en LinkedIn. Soms zoek je iets op, maar er zijn ook andere opties. 

  Onze systemen geven je met BI (Business Intelligence) en AI (Artificial Intelligence) interessante inzichten in jouw klanten. Deze technologie helpt je efficiënter te werken en onze klanten beter te begrijpen en te helpen. 

  Als Digital Sales besteed je de helft van je tijd aan bestaande klanten en de andere helft aan het aantrekken van nieuwe. Jij ben de onderscheidende factor voor deze klanten! Jouw bijdrage helpt hen de juiste oplossing te vinden. 

  Welke oplossingen ga ik dan verkopen?

  Print & document solutions 
  Je zou het niet direct verwachten maar we printen nog massaal. Toch bieden wij de klant meer dan dat, een totaaloplossing. Onze specialiteit is klanten helpen bij het digitaliseren en automatiseren van papier- en documentprocessen. 

  IT & Security
  Wie gebruikt het niet… van laptop en beeldschermen tot een totaal beveiligde werkplek in de cloud bij Microsoft. Iedere dag loggen meer dan 50.000 medewerkers in om hun werkzaamheden uit te voeren in onze cloudomgevingen.

  IT oplossingen

  Maar ik heb nog niet de juiste kennis...

  Dat is helemaal niet erg. Zolang je maar beschikt over de juiste houding, de ambitie hebt om de beste te willen zijn en uiteraard wilt werken in sales.
  Wij helpen je door middel van een uitgebreid trainingsprogramma aan de juiste kennis en kunde. Met die kennis, kunde en jouw gezonde dosis ambitie ga jij processen van onze klanten helpen digitaliseren en automatiseren, waardoor ze efficiënter en veiliger gaan werken. Het is mooi meegenomen als je 1 a 2 jaar IT gerelateerde sales ervaring hebt opgedaan. 

  Hoe ziet dat trainingsprogramma er dan uit?

  Het trainingsprogramma volg je de eerste maand en duurt vier weken. Er komen diverse thema’s (modules) aan bod om het beste uit jezelf te halen.

  De organisatie

  Onze mensen maken iedere dag het verschil. Dat doen ze omdat ze allemaal professional zijn in het eigen vakgebied. In deze module laten wij je kennismaken met jouw collega’s. Je leert andere afdelingen kennen, zodat je exact weet wat daar gebeurt en wat dat betekent voor onze klant.

  Oplossingen

  Niet veel mensen studeren af op de oplossingen die wij aanbieden bij klanten. Je gaat bij ons dan ook van alles leren. Van productspecificaties tot welke toegevoegde waarde de oplossing biedt voor onze klant, zowel nu als in de toekomst. 

  Digital Sales

  In deze module krijg je de sales basics op orde. Timemanagement, afspraken maken, behoeften bepalen, positioneren van de oplossing en de klant presenteren wat het voor hun betekent als ze overstappen naar de nieuwe oplossing.

  Psssttt: leren stopt bij OneXillium nooit! Je gaat ontzettend veel leren van collega’s met jarenlange internationale saleservaring en gedurende je gehele carrière bieden wij je continu nieuwe opleidingen aan.

  Wie worden mijn klanten?

  Dat is nu zo leuk aan de oplossingen die wij bieden. Ze worden gebruikt bij iedere organisatie! 
  Je wordt dus verantwoordelijk voor 300 MKB-klanten uit allerlei verschillende branches. Op deze manier kom je dus ook in contact met veel verschillende bedrijven en is geen salesgesprek hetzelfde! 

  Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

  Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er, maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

  Hoe ziet een werkweek eruit?

  We streven iedere week naar het beste resultaat voor onze klanten en organisatie. Hiervoor maken we zo’n 20 klantafspraken per week.

  Je krijgt persoonlijke begeleiding van je salesmanager. Wekelijks bespreek je met het salesteam hoe je het beste resultaat boekt.

  Waar ga ik werken?

  Onze salesorganisatie opereert vanuit de locatie Amsterdam. 

  Paasheuvelweg 20, Amsterdam

  Waarom OneXillium? ​

  Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

  OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

  Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

  Werknemers aan het woord

  Wij vertellen je graag hoe de OneXillium collega’s het werken ervaren. Je collega’s uit Amsterdam vertellen je hun ervaring in de video.

  "Digital sales heeft voor mij de opstap gevormd naar verschillende functies binnen OneXillium"
  Johan Peereboom
  Sales Directeur
  "Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en er hangt een hele goede sfeer op kantoor"
  accountmanager
  Folkert de Wit
  Accountmanager Digital Sales

  Last but not least: FUN!

  Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

  Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. Als we net terug zijn van ons vorige uitje, zijn we alweer bezig met een nieuwe organiseren!

  Gelijk een vliegende start!

  Als je bereid bent om je aan ons te binden, dan zijn wij dat andersom ook. Als je bij ons start bieden wij daarom de eerste 3 maanden gegarandeerd je provisie! Dat geeft jou de tijd om jouw rol en ons productportfolio eigen te maken.

  Marja Neervoort OneXillium

  Marja Neervoort
  HR Manager

  Vraag over deze vacature?
  hrm@onexillium.nl
  +31 (0)643362204

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Interesse? Solliciteer vandaag

  Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

   We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

   Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

   Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome