Digital Sales Studentenbaan

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan in Digital Sales?

Je volgt nu een commerciële opleiding (of aanverwant), en zoekt naast je opleiding een toffe sales bijbaan.

Natuurlijk heb je helemaal niet de juiste kennis en misschien ook wel helemaal geen sales ervaring maar dat geeft niet! De juiste kennis brengen wij je wel bij en ervaring ga je juist bij ons op doen!

Veel belangrijker is dat je beschikt over de juiste drive en de ambitie hebt om de beste te worden! Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt vast vragen. Die beantwoorden wij hier.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

Omdat je dan gaat werken bij één van de snelst groeiende en leukste (al zeggen we het zelf) IT & Security bedrijven van dit moment. Je gaat aan de slag bij een uiterst professionele salesorganisatie waar je samen met nog 80 collega’s in Nederland onze 4.500 klanten gaat bedienen.

Bij die klanten maken onze oplossingen dagelijks het verschil. Een paar voorbeelden: wist je dat wanneer je inlogt om je telefoonabonnement in te zien je grote kans hebt om in te loggen via onze document management software? Of wanneer je thuis een pakketje ontvangt de pakbon geprint is op één van onze printers? Met onze oplossingen spelen wij, zonder dat je het doorhebt, een grote rol in het dagelijks leven.

Huh, Digital Sales, wat is dat dan?

Digital Sales is het nieuwe verkopen! 

Wij geloven in het inzetten van de nieuwste technologieën. Natuurlijk gebruik je nog vaak een telefoon maar onze Digital Sales werken met de modernste technologieën.

Wat voor werkzaamheden ga ik uitvoeren?

Dat is nu juist het tofste van deze bijbaan. Je gaat echt onderdeel uitmaken van onze Digital Sales afdeling en werken aan diverse projecten op bestaande klanten en nieuwe klanten. Een project kan een dag duren maar soms ook een aantal weken. Om je een idee te geven van de projecten hierbij een aantal voorbeelden:

De 100% OneXillium klant
Veel klanten nemen al printers bij ons af maar nog niet het papier. In dit project ga jij deze klanten benaderen om ervoor te zorgen dat ze ook papier gaan bestellen.

Building Delight
Klanttevredenheid is voor ons super belangrijk! Dus willen wij ook heel graag weten of de klant tevreden is over onze producten en diensten. In dit project ga je deze check doen bij bestaande klanten.

New Business Growth
Wij hebben op dit moment ruim 4.500 klanten en onze doelstelling is om er nog veel meer te verwelkomen! In dit project ga je new business prospects benaderen om afspraken te maken voor onze Digital Sales afdeling.

Welke oplossingen verkopen jullie bij OneXillium?

Print & document solutions 
Je zou het niet direct verwachten maar zelfs tijdens deze Covid-19 periode wordt er nog massaal geprint. Toch bieden wij de klant meer dan dat, een totaaloplossing. Onze specialiteit is klanten helpen bij het digitaliseren en automatiseren van papier- en documentprocessen.

IT & Security
Wie gebruikt het niet… van laptop en beeldschermen tot een totaal beveiligde werkplek in de cloud bij Microsoft. Iedere dag loggen meer dan 50.000 medewerkers in om hun werkzaamheden uit te voeren in onze cloudomgevingen.

IT oplossingen

Maar ik heb helemaal niet de juiste kennis...

Dat is helemaal niet erg. Zolang je maar beschikt over de juiste houding, de ambitie hebt om de beste te willen zijn en uiteraard wilt werken in sales.
Als je bij ons start bieden wij een Student Trainingsprogramma waarin onze sales professionals met jarenlange (internationale) B2B saleservaring je helpen aan de juiste kennis en kunde.

Hoe ziet dat trainingsprogramma er dan uit?

Er komen diverse thema’s (modules) aan bod om het beste uit jezelf te halen.

De organisatie

Onze mensen maken iedere dag het verschil. Dat doen ze omdat ze allemaal professional zijn in het eigen vakgebied. In deze module laten wij je kennismaken met jouw collega’s. Je leert andere afdelingen kennen zodat je exact weet wat daar gebeurt en wat dat betekent voor onze klant.

Oplossingen

Niet veel mensen studeren af op de oplossingen die wij aanbieden bij klanten. Dus gaan wij je alles leren. Van productspecificaties tot welke toegevoegde waarde de oplossing biedt voor onze klant, zowel nu als in de toekomst. 

Digital Sales

In deze module krijg je de sales basics op orde. Timemanagement, afspraken maken, behoeften bepalen, positioneren van de oplossing en de klant presenteren wat het voor hun betekent als ze overstappen naar de nieuwe oplossing.

Wie worden mijn klanten?

Dat is nu zo leuk aan de oplossingen die wij bieden. Ze worden gebruikt bij iedere organisatie! 
Je gaat werken voor MKB klanten uit allerlei verschillende branches. Op deze manier kom je dus ook in contact met super veel verschillende bedrijven en is geen salesgesprek hetzelfde! 

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Iedere dag staat in het teken van het realiseren van het beste resultaat voor onze klant en onze organisatie. Om dat te realiseren heb je per project uitdagende doelstellingen op het gebied van:

-Het aantal klanten wat benaderd moet worden.
-Afspraken die ingepland moeten worden bij klanten.
-Nieuwe opportunities.
-Leads voor collega’s.
-Omzet voor de 100% klant.

Waar ga ik werken?

Onze salesorganisatie opereert vanuit de locatie Amsterdam. 

Paasheuvelweg 20, Amsterdam

Welke kansen biedt deze bijbaan mij in de toekomst?

Dat is helemaal aan jou! Digitale salesmethodieken en technologieën zijn de DE toekomst binnen het salesvak en worden gebruikt in de meest complexe projecten. Als het van beide kanten goed bevalt dan behoort een vaste baan bij OneXillium zeker tot de mogelijkheden!

We bieden diverse carrière mogelijkheden en geven er altijd de voorkeur aan om ‘eigen’ mensen door te laten groeien. Daar hebben we ook veel goede voorbeelden van, zoals bijvoorbeeld Johan en Marco hieronder. 

"Digital sales heeft voor mij de opstap gevormd naar verschillende functies binnen OneXillium"
Johan Peereboom
Sales Directeur
"Bij OneXillium heb ik mij steeds verder kunnen specialiseren binnen de diverse oplossingen"
Marco van Drogenbroek
Business Consultant

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Klinkt gaaf! Maar hoeveel uur kan ik dan komen werken en op welke tijden?

Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur. Dit zijn namelijk de tijden waarop onze klanten ook goed bereikbaar zijn. Op deze dagen bieden wij 2 werkblokken aan:

Ochtend van 08:30 tot 12:30 uur
Middag van 13:30 tot 17:30 uur

Uiteraard mag je ook beide dagdelen komen werken en dus een volle werkdag meepakken. Je werkdagen zijn flexibel in te delen in overleg en we houden graag rekening met eventuele tentamenperiodes. 

Last but not least... wat kan ik verdienen?

Als sales student ontvang je een vast salaris van €12,50 per uur. 

Bovendien zijn er zeer regelmatig incentives voor toffe teamuitjes en/of gadgets (AirPods, iPads etc.).

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Winnen!
 • Je klant voorzien van de juiste oplossing
 • IT en nieuwe ontwikkelingen
 • Processen digitaliseren en automatiseren
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Een organisatie waar je kunt doorgroeien

Dit ben jij

 • Minimaal 19 jaar oud
 • Je volgt een commerciële opleiding
 • Je bent ambitieus
 • Je hebt drive en wilt graag het sales vak leren

Dit bieden wij jou

 • €12,50 per uur + reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden/-dagen
 • Begeleiding van professionals met internationale saleservaring.
 • Platte organisatie met veel doorgroeimogelijkheden
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome