Digital Marketeer Vacature

Word jij onze nieuwe digital marketeer?

OneXillium timmert digitaal hard aan de weg. Zo wordt er dit jaar een nieuw e-commerce platform gelanceerd (webshop en klantenportaal) en gaan we bovendien werken met een uitgebreid marketing automation platform, beide volledig op de Salesforce infrastructuur. Als digital marketeer ga jij in dit proces een belangrijke rol spelen.

Maar natuurlijk weet jij samen met een directe online marketing collega ook SEA, SEO en social campagnes op te zetten die bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en de bedrijfsdoelstellingen van OneXillium. We zoeken hierin een digital marketeer die kan voorzien in een goede strategie en deze ook zelf tot uitvoer kan brengen.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn!

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties opgebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Wat ga ik dan doen?

De werkzaamheden als digital marketeer zijn bij ons super divers. Je zal in samenwerking met sales op zoek gaan naar online kansen voor het genereren van leads, natuurlijk weet jij te adviseren welke kanalen we daar het beste voor kunnen inzetten. Ook werk je aan het optimaliseren van de website en webshop, zet je geautomatiseerde e-mailcampagnes in en hou je de profilering van OneXillium online goed in de gaten.

Je baan als online marketeer beperkt zich dus niet alleen tot het uitvoeren van de campagnes, maar samen met de data scientist, sales en andere afdelingen ga je ook actief op zoek naar kansen om onze doelstellingen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Je spot kansen, zet deze om in een sterk (online) marketingplan en analyseert de data vervolgens om de campagnes optimaal te laten renderen.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Hoe jouw werkweek eruitziet bepaal je grotendeels zelf. Je bekijkt aan de hand van de marketingdoelstellingen wat er moet gebeuren, je stelt prioriteiten en werkt heldere campagnes uit. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen en krijg je hierbij ondersteuning van interne en externe peers.

Waar ga ik werken?

Voor deze functie werk je gedeeltelijk in Woerden en/of Amsterdam, thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheid. 

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Samenwerken
 • Verantwoordelijkheid
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Projecten leiden en opzetten

Dit ben jij

 • HBO werk- en denkniveau
 • 2 tot 5 jaar relevante
 • werkervaring
 • Resultaatgericht
 • Strategisch
 • Analytisch

Dit bieden wij jou

 • Goed salaris
 • MacBook, iPhone
 • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Gezellige borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome