Content Marketing Stage Vacature

Word jij onze nieuwe Content Marketing Stagiair?

Jij weet als geen ander de kennis te verwoorden middels blogs, e-books, e-mails, infograp hics, video’s… en nog veel meer als het aan jou ligt?

Samen met ons Business Automation Team ga jij aan de slag om onze online kanalen goed vindbaar te maken en te laten groeien. Wij willen namelijk graag nóg pakkendere content maken voor nóg meer mensen. Zo werken we helemaal volgens de content & inbound marketing filosofie en dompelen we ons graag onder in alle tools die we hiervoor ter beschikking hebben. Van een goed CRM systeem, BI tooling tot en met een marketing automation systeem.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn!

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Wat ga ik dan doen?

Wat jij gaat doen bij OneXillium is super divers. Je distribueert content middels (paid) media platforms en campagnes met conversie, engagement en brand awareness als doel. Ook controleer en bewerk je de inhoud van onze website op basis van SEO. Door middel van deze waardevolle SEO content weet jij maximale traffic naar onze website te leiden. Daarnaast maak je nieuwsbrieven en schrijf je e-mails vanuit de inbound strategie en ben je in staat om enthousiasmerende marketingteksten te schrijven.

Het ontwikkelen van ideeën en voorstellen voor nieuwe vormen van inhoud en contentvormen ligt in jouw straatje. Je verzamelt, produceert en bewerkt artikelen, en voorziet deze van geweldige foto’s en/of video’s.

Wat ben ik binnen het bedrijf?

Jij doet het gewoon. Juist omdat je ambitieus bent en super veel energie krijgt van boeiende content

maken dat leidt tot hoge conversie! Je houdt ervan om dit samen te bereiken met je collega’s en content partners.

Je bent een creatieve duizendpoot met een neus voor verschillende soorten contentvormen (van het schrijven tot en met ‘bewegend’ beeld), een SEO- en social media specialist, een getalenteerde content-producent met een content marketing visie en een geweldige merkbouwer.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek voor jou als stagiair is nooit hetzelfde. Binnen jouw afdeling zijn de taken heel divers. Veel leren en veel doen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en krijgt ondersteuning waar jij dat nodig hebt. We geven je graag eigen projecten, waar jij je volledig op kunt uitleven.

Waar ga ik werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden. 

Oostzee 2, Woerden

Klinkt gaaf! Liggen er ook kansen als ik het zo leuk vind dat ik wil blijven?

Binnen de organisatie zijn zeker doorgroeimogelijkheden. OneXillium neemt studenten aan voor een parttime baan. Er zijn veel voorbeelden van stagiaires die zijn gebleven na hun stage en werken tot op het heden nog in de organisatie.

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Creatief bezig zijn
 • Schrijven van teksten
 • Bezig zijn met SEO
 • Initiatief nemen en jezelf ontwikkelen

Je opleiding is bijvoorbeeld

 • Commerciële economie
 • Business IT & Management
 • Communicatie
 • Creative Media and Game Technologies
 • ICT Internet of Things
 • ICT Service Management

Dit bieden wij jou

 • De kans om de fijne kneepjes van het vak te leren
 • Gezellige werksfeer binnen een enthousiast team
 • Stagevergoeding van €350,- per maand op fulltime basis
 • Eigen werkplek
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome