Content Marketeer

Word jij onze nieuwe Content Marketeer?

Wil jij werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie, die andere organisaties helpt om de digitale werkplekken te optimaliseren? Bij OneXillium zoeken wij per direct een Content Marketeer die aan de slag gaat met de content marketingstrategie.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn!

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Huh, Content Marketeer, wat is dat dan?

Als Content Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het uitvoering geven aan de content marketingstrategie en de bijbehorende plannen en doelstellingen. Jij geeft zodanig bijdrage aan de OneXillium organisatie en handelt hierbij naar de letter en geest van de kernwaardes van OneXillium, zoals deze zijn vastgelegd in de missie en visie.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de corporate verspreiding van de content via alle social media kanalen (Twitter/Linkedin/ google+/Facebook) met conversie, engagement en brand awareness als doel.  

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Als Content Marketeer creëer je de beste branded content dat relevant is voor onze ‘buyer personas’ en dat goed vind- en converteerbaar is. Dit doe jij zowel door samen met collega’s blogs en e-books te schrijven als door het aansturen van onze content partners/tekstschrijvers (voor bijvoorbeeld specifieke video’s en animaties). Als Content Marketeer houd jij je tevens bezig met de distributie van de content en selecteert (paid) media platforms en campagnes om de content door middel van re-marketing/re-targeting campagnes of advertising op Linkedin in de juiste etalage te zetten. Earned en owned media selecteren en analyseren op behaalde resultaten in vindbaarheid (SEO strategie) en conversie vallen dan ook in jouw straatje. 

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek als Content Marketeer is nooit hetzelfde. Content is super breed en divers. Hierdoor heb jij veel verschillende taken en ook veel diversiteit in je werk.

Waar ga ik werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden.

Oostzee 2, Woerden

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Creativiteit
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Goed werk leveren
 • Content schrijven
 • Verantwoordelijkheid

Dit ben jij

 • Je hebt MBO (niveau 4) of HBO opleiding
 • Ervaring met marketing automation
 • Ervaring met content creatie
 • Kennis en inzicht in social media platformen
 • Energiek
 • Jij weet elke spel- en taalfout uit een tekst te halen

Dit bieden wij jou

 • Goed salaris passend bij deze functie
 • Werklaptop en telefoon
 • Platte organisatie met super veel doorgroeimogelijkheden
 • Begeleiding en training
 • Goede arbeidsvoorwaarden met reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome