Business Consultant Vacature

Word jij onze nieuwe Business Consultant?

Vandaag de dag is er zoveel informatie wat vaker tot chaos dan tot kennis leidt. Aan jou de taak om de rust weer terug te laten keren bij bedrijven. Dit doe je door de inzet van de laatste technologieën middels onze oplossingen zoals Xtendis, het Enterprise Information Management (EIM) platform. Met deze oplossingen weet jij routinetaken bij de medewerkers van jouw klanten weg te halen en help je hen bij de waarborging van kwaliteit in de informatiestroom. Jij brengt onze klanten kennis, uiteraard helpen wij je graag deze kennis op te bouwen.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Huh, Business Consultant, wat houd dat in?

Als Business Consultant ben jij een volwaardige gesprekspartner op strategisch en beleidsniveau, met als doel om diepgaande kennis te verkrijgen bij jouw prospects en klanten om zo tot doeltreffende oplossingen te komen.

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Als Business Consultant rapporteer je aan de CEO. Je bent onderdeel van een cruciaal kernteam wat als doel heeft om een ambitieuze groeidoelstelling te realiseren. In samenwerking met de CEO stel jij plannen en doelen op om het jaartarget te behalen, welke afhankelijk zijn van de klantomvang c.q. het potentieel en de complexiteit en/of de lengte van de selling cycle.

Je bent medeverantwoordelijk voor de positionering van onze nieuwe strategie, door enerzijds het realiseren van jouw eigen selling cycles, en anderzijds het adviseren bij gesprekken van collega’s binnen andere teams. Jij bent namelijk dé collega die opstaat zodra de processen complexer worden.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek als Business Consultant is nooit hetzelfde. Je hebt veel taken en hebt daardoor ook veel diversiteit in je werk.. Je bent een volwaardige gesprekspartner op strategisch en beleidsniveau. Het doel hierbij is om diepgaande kennis te verkrijgen bij jouw prospects en klanten om zo tot doeltreffende oplossingen te komen.

Waar ga ik werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden. 

Oostzee 2, Woerden

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Samenwerken met collega’s
 • Verantwoordelijkheden
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Oplossingsgericht

Dit ben jij

 • HBO/WO werk- en denkniveau richting Bedrijfskunde/bedrijfseconomie
 • Aantal jaren relevante werkervaring
 • Kennis van Microsoft applicaties
 • Minimale beschikbaarheid van 32 uur

Dit bieden wij jou

 • Salaris (tot wel €70.000 OTP)
 • Ongelimiteerd mogelijkheden betreft je variabele inkomsten
 • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Auto, iPhone en laptop
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome