Administratief Medewerker Artikelbeheer

Word jij onze nieuwe Administratief Medewerker Artikelbeheer?

Wil jij werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie, die andere organisaties helpt om de digitale werkplekken te optimaliseren? Bij OneXillium zoeken wij per direct een Administratief Medewerker Artikelbeheer die aan de slag gaat met het artikelbeheer.

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn!

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Huh, Administratief Medewerker Artikelbeheer, wat is dat dan?

Als Administratief Medewerker Artikelbeheer houd jij je bezig met het verrichten van ondersteunende, administratieve werkzaamheden met betrekking tot artikelbeheer. Jij geeft zodanig bijdrage aan de OneXillium organisatie en handelt hierbij naar de letter en geest van de kernwaardes van OneXillium, zoals deze zijn vastgelegd in de missie en visie.

Je bent verantwoordelijk voor het overzicht van alle artikelen van onze organisatie. Je zorgt ervoor dat het overzicht klopt waardoor alle werkzaamheden efficiënt kunnen verlopen. Je controleert artikelen en corrigeert daar waar nodig. Omdat je met verschillende artikelen werkt wordt er gebruik gemaakt van applicaties waarmee je het overzicht weet te bewaren.

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Als Administratief Medewerker Artikelbeheer heb je veel verschillende taken. Je voert nieuwe artikelgegevens. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en bijhouden van bestaande artikelen en bijhorende gegevens op onze webshop. Naast het onderhouden en bijhouden van de gegevens, controleer en corrigeer je de aangeleverde artikelgegevens wanneer dat nodig is. De prijzen en prijslijsten onderhouden in ons CRM systeem is dan ook iets wat bij jou terecht zal komen. Kortom, je levert dus all-round invoerwerk.

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Een werkweek als Administratief Medewerker Artikelbeheer is nooit hetzelfde. Je hebt veel taken en hebt daardoor ook veel diversiteit in je werk. Artikelgegevens zijn altijd anders en dus heb jij elke keer een unieke werkdag.

Waar ga ik werken?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Woerden.

Oostzee 2, Woerden

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Verantwoordelijkheid
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Goed werk leveren
 • Met Excel werken
 • Random werkzaamheden

Dit ben jij

 • Je hebt MBO (niveau 3) werk- en denkniveau
 • Nauwkeurig
 • Communicatief vaardig
 • Dienstverlenend
 • Energiek
 • Klantgericht

Dit bieden wij jou

 • Goed salaris passend bij deze functie
 • Werklaptop en telefoon
 • Platte organisatie met super veel doorgroeimogelijkheden
 • Begeleiding en training
 • Goede arbeidsvoorwaarden met reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome