Vacature Digital Sales

Word jij onze nieuwe Accountmanager Digital Sales?

Een van de leukste banen is in de sales, toch? Je krijgt de kans om met klanten te praten, te verkopen en relaties op te bouwen. Jij zorgt er samen met je sales collega’s voor dat er nieuwe klanten bij komen en zeker niet onbelangrijk: dat de huidige klanten blijven.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom OneXillium?

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

Omdat je dan gaat werken bij één van de snelst groeiende en leukste (al zeggen we het zelf) IT & Security bedrijven van dit moment. Je gaat aan de slag bij een uiterst professionele salesorganisatie waar je samen met nog 80 collega’s in Nederland onze 4.500 klanten gaat bedienen.

Bij die klanten maken onze oplossingen dagelijks het verschil. Een paar voorbeelden: wist je dat wanneer je inlogt om je telefoonabonnement in te zien je grote kans hebt om in te loggen via onze document management software? Of wanneer je thuis een pakketje ontvangt de pakbon geprint is op één van onze printers? Met onze oplossingen spelen wij, zonder dat je het doorhebt, een grote rol in het dagelijks leven.

Huh, Digital Sales, wat is dat dan?

Digital Sales is het nieuwe verkopen! 

Wij geloven in het inzetten van de nieuwste technologieën. Natuurlijk gebruik je nog vaak een telefoon, maar onze Digital Sales werken ook met modernere communicatiemiddelen zoals Microsoft Teams en LinkedIn. Natuurlijk zoek je nog wel eens iets zelf op maar door middel van BI (Business Intelligence) en AI (Artificial Intelligence) leveren onze systemen jou interessante inzichten over jouw klanten waar je vervolgens direct mee aan de slag kunt. Door al deze technologie goed in te zetten werk je efficiënter en ben je in staat om onze klant veel beter te begrijpen en helpen.

Als Digital Sales werk je 50% van je tijd voor bestaande klanten en spendeer je 50% van je tijd aan het werven van nieuwe klanten. Bij deze klanten ben jij de onderscheidende factor! Jij bent de meerwaarde die de klant helpt aan de juiste oplossing.

Welke oplossingen ga ik dan verkopen?

Print & document solutions 
Je zou het niet direct verwachten maar zelfs tijdens deze Covid-19 periode wordt er nog massaal geprint. Toch bieden wij de klant meer dan dat, een totaaloplossing. Onze specialiteit is klanten helpen bij het digitaliseren en automatiseren van papier- en documentprocessen.

IT & Security
Wie gebruikt het niet… van laptop en beeldschermen tot een totaal beveiligde werkplek in de cloud bij Microsoft. Iedere dag loggen meer dan 50.000 medewerkers in om hun werkzaamheden uit te voeren in onze cloudomgevingen.

IT oplossingen

Je krijgt nog meer kennis!

Wij helpen je door middel van een uitgebreid trainingsprogramma aan de juiste kennis en kunde. Met die kennis, kunde en jouw gezonde dosis ambitie ga jij processen van onze klanten helpen digitaliseren en automatiseren waardoor ze efficiënter en veiliger gaan werken. Het is mooi meegenomen als je 1 a 2 jaar IT gerelateerde sales ervaring hebt opgedaan. 

Hoe ziet dat trainingsprogramma er dan uit?

Het trainingsprogramma volg je de eerste maand en duurt vier weken. Er komen diverse thema’s (modules) aan bod om het beste uit jezelf te halen.

De organisatie

Onze mensen maken iedere dag het verschil. Dat doen ze omdat ze allemaal professional zijn in het eigen vakgebied. In deze module laten wij je kennismaken met jouw collega’s. Je leert andere afdelingen kennen zodat je exact weet wat daar gebeurt en wat dat betekent voor onze klant.

Oplossingen

Niet veel mensen studeren af op de oplossingen die wij aanbieden bij klanten. Dus gaan wij je alles leren. Van productspecificaties tot welke toegevoegde waarde de oplossing biedt voor onze klant, zowel nu als in de toekomst. 

Digital Sales

In deze module krijg je de sales basics op orde. Timemanagement, afspraken maken, behoeften bepalen, positioneren van de oplossing en de klant presenteren wat het voor hun betekent als ze overstappen naar de nieuwe oplossing.

Psssttt: leren stopt bij OneXillium nooit! Je gaat ontzettend veel leren van collega’s met jarenlange internationale saleservaring en gedurende je gehele carrière bieden wij je continu nieuwe opleidingen aan.

Wie worden mijn klanten?

Dat is nu zo leuk aan de oplossingen die wij bieden. Ze worden gebruikt bij iedere organisatie! 
Je wordt dus verantwoordelijk voor 300 MKB-klanten uit allerlei verschillende branches. Op deze manier kom je dus ook in contact met super veel verschillende bedrijven en is geen salesgesprek hetzelfde! 

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Iedere week staat in het teken van het realiseren van het beste resultaat voor onze klant en onze organisatie. Om dat te realiseren heb je iedere week 20 klantafspraken. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van je salesmanager en spar je wekelijks met het gehele salesteam over hoe het beste resultaat geboekt kan worden.

Waar ga ik werken?

Onze salesorganisatie opereert vanuit de locatie Amsterdam. 

Paasheuvelweg 20, Amsterdam

Blijf ik dan tot mijn pensioen altijd Digital Sales?

Dat is helemaal aan jou! Digitale salesmethodieken en technologieën zijn de DE toekomst binnen het salesvak en worden gebruikt in de meest complexe projecten.

Maar natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je ambitieus bent en je graag in de toekomst wilt doorgroeien naar grotere klanten, complexere projecten en diensten of misschien zelfs managementposities.

We bieden diverse mogelijkheden en geven er altijd de voorkeur aan om ‘eigen’ mensen door te laten groeien. Daar hebben we ook veel goede voorbeelden van, zoals bijvoorbeeld Johan en Marco hieronder. 

"Digital sales heeft voor mij de opstap gevormd naar verschillende functies binnen OneXillium"
Johan Peereboom
Sales Directeur
"Bij OneXillium heb ik mij steeds verder kunnen specialiseren binnen de diverse oplossingen"
Marco van Drogenbroek
Business Consultant

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Gelijk een vliegende start!

Als je bereid bent om je aan ons te binden, dan zijn wij dat andersom ook. Als je bij ons start bieden wij daarom de eerste 3 maanden gegarandeerd je provisie! Dat geeft jou de tijd om jouw rol en ons productportfolio eigen te maken.

Veel informatie, alles op een rijtje:

Dit vind jij leuk

 • Winnen!
 • Je klant voorzien van de juiste oplossing
 • IT en nieuwe ontwikkelingen
 • Processen digitaliseren en automatiseren
 • Jezelf blijven ontwikkelen
 • Een organisatie waar je kunt doorgroeien

Dit ben jij

 • 1-3 jaar werkervaring
 • Je bent ambitieus
 • Je wilt graag full-time aan de slag
 • Je bent een commercieel talent met ervaring in de sales
 • Je hebt minimaal een HBO diploma
 • 1 tot 2 jaar IT gerelateerde sales ervaring is een pré

Dit bieden wij jou

 • OTP €34.000 jaarsalaris
  Mogelijkheid om na twee jaar al door te groeien naar €50.000 (!) per jaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Platte organisatie met super veel doorgroeimogelijkheden
 • Begeleiding en training van professionals met internationale saleservaring
 • Goede arbeidsvoorwaarden met provisies, pensioenregeling en 26 vakantiedagen
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen
Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld