Vacature Accountmanager Amsterdam

Als Accountmanager in Amsterdam krijg je....

….super leuke collega’s die je graag helpen! Onderling is de sfeer goed en we zijn eerlijk naar elkaar. Af en toe een borrel of bedrijfsuitje doen we graag!

….een hartstikke goed salaris! OTP €34.000 jaarsalaris en de mogelijkheid om door te groeien naar meer! Je krijgt een reisvergoeding, een laptop en een telefoon.

….de mogelijkheid om hele toffe deals te sluiten! Je houdt je bezig met het beste resultaat voor de klant en voor onze organisatie. Wekelijks spar je met het salesteam om het beste resultaat te boeken.

….de kans om te blijven leren! We zijn nooit uitgeleerd en vinden het belangrijk dat onze werknemers begeleiding krijgen en training van professionals met internationale saleservaring. You can learn from the best!

….centraal gelegen kantoor in Amsterdam Zuidoost met uitzicht op de ArenA! Je kan naar buiten kijken en de ArenA zien. Je kan makkelijk met het openbaar vervoer of fiets (of auto) komen. 

Wat worden mijn werkzaamheden?

Een van de leukste banen is in de sales, toch? Je krijgt de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten en/of diensten. Jij zorgt samen met je salescollega’s voor nieuwe klanten en zeker niet onbelangrijk: dat de huidige klanten blijven. 

Klinkt dit als iets voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! En geen zorgen, ook zonder de (volledige) juiste kennis, leren we je graag kennen. Wij leren je de kneepjes van het vak.

Jouw nieuwe job in één overzicht:

Dit vind jij leuk:

 • Winnen;
 • Je klant voorzien van de juiste oplossing;
 • IT en nieuwe ontwikkelingen;
 • Processen digitaliseren en automatiseren;
 • Jezelf blijven ontwikkelen;
 • Een organisatie waar je kunt doorgroeien.

Jij herkent je hier helemaal of grotendeels in:

 • 1-3 jaar werkervaring;
 • Je bent ambitieus;
 • Je wilt graag full-time aan de slag;
 • Je bent een commercieel talent met ervaring in de sales;
 • Je hebt minimaal een HBO diploma;
 • 1 tot 2 jaar IT gerelateerde saleservaring is een pré.

Dit bieden wij jou

 • OTP €34.000 jaarsalaris
  Mogelijkheid om na twee jaar al door te groeien naar €50.000 (!) per jaar;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Platte organisatie met super veel doorgroeimogelijkheden;
 • Begeleiding en training van professionals met internationale saleservaring;
 • Goede arbeidsvoorwaarden met provisies, pensioenregeling en 26 vakantiedagen;
 • Extra incentives, borrels, bedrijfsuitjes en reizen.

Digital Sales, wat is dat dan?

Digital Sales is het nieuwe verkopen! 

Wij geloven in het inzetten van de nieuwste technologieën. Natuurlijk gebruik je nog vaak een telefoon, maar onze Accountmanagers Digital Sales werken ook met modernere communicatiemiddelen zoals Microsoft Teams en LinkedIn. Natuurlijk zoek je nog wel eens iets zelf op maar door middel van BI (Business Intelligence) en AI (Artificial Intelligence) leveren onze systemen jou interessante inzichten over jouw klanten waar je vervolgens direct mee aan de slag kunt. Door al deze technologie goed in te zetten werk je efficiënter en ben je in staat om onze klant veel beter te begrijpen en helpen.

Als Accountmanager Digital Sales werk je 50% van je tijd voor bestaande klanten en spendeer je 50% van je tijd aan het werven van nieuwe klanten. Bij deze klanten ben jij de onderscheidende factor! Jij bent de meerwaarde die de klant helpt aan de juiste oplossing.

Welke oplossingen ga ik dan verkopen?

Print & document solutions 
Je zou het niet direct verwachten maar zelfs tijdens deze Covid-19 periode wordt er nog massaal geprint. Toch bieden wij de klant meer dan dat, een totaaloplossing. Onze specialiteit is klanten helpen bij het digitaliseren en automatiseren van papier- en documentprocessen.

IT & Security
Wie gebruikt het niet… van laptop en beeldschermen tot een totaal beveiligde werkplek in de cloud bij Microsoft. Iedere dag loggen meer dan 50.000 medewerkers in om hun werkzaamheden uit te voeren in onze cloudomgevingen.

Maar ik heb nog niet de juiste kennis...

Dat is helemaal niet erg. Zolang je maar beschikt over de juiste houding, de ambitie hebt om de beste te willen zijn en uiteraard wilt werken in sales.
Wij helpen je door middel van een uitgebreid trainingsprogramma aan de juiste kennis en kunde. Met die kennis, kunde en jouw gezonde dosis ambitie ga jij processen van onze klanten helpen digitaliseren en automatiseren waardoor ze efficiënter en veiliger gaan werken. Het is mooi meegenomen als je 1 a 2 jaar IT gerelateerde sales ervaring hebt opgedaan. 

Hoe ziet dat trainingsprogramma er dan uit?

Het trainingsprogramma volg je de eerste maand en duurt vier weken. Er komen diverse thema’s (modules) aan bod om het beste uit jezelf te halen.

De organisatie

Onze mensen maken iedere dag het verschil. Dat doen ze omdat ze allemaal professional zijn in het eigen vakgebied. In deze module laten wij je kennismaken met jouw collega’s. Je leert andere afdelingen kennen zodat je exact weet wat daar gebeurt en wat dat betekent voor onze klant.

Oplossingen

Niet veel mensen studeren af op de oplossingen die wij aanbieden bij klanten. Dus gaan wij je alles leren. Van productspecificaties tot welke toegevoegde waarde de oplossing biedt voor onze klant, zowel nu als in de toekomst. 

Digital Sales

In deze module krijg je de sales basics op orde. Timemanagement, afspraken maken, behoeften bepalen, positioneren van de oplossing en de klant presenteren wat het voor hun betekent als ze overstappen naar de nieuwe oplossing.

Psssttt: leren stopt bij OneXillium nooit! Je gaat ontzettend veel leren van collega’s met jarenlange internationale saleservaring en gedurende je gehele carrière bieden wij je continu nieuwe opleidingen aan.

Wie worden mijn klanten?

Dat is nu zo leuk aan de oplossingen die wij bieden. Ze worden gebruikt bij iedere organisatie! 
Je wordt dus verantwoordelijk voor 300 MKB-klanten uit allerlei verschillende branches. Op deze manier kom je dus ook in contact met super veel verschillende bedrijven en is geen salesgesprek hetzelfde! 

Hebben jullie alleen maar MKB-klanten?

Zeker niet! Een groot gedeelte van onze klanten is MKB’er maar wij leveren onze oplossingen bijvoorbeeld ook aan onderstaande bekende namen. En dan niet alleen in Nederland, maar door geheel Europa! 

Hoe ziet een werkweek eruit?

Iedere week staat in het teken van het realiseren van het beste resultaat voor onze klant en onze organisatie. Om dat te realiseren heb je iedere week zo’n 20 klantafspraken. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van je salesmanager en spar je wekelijks met het gehele salesteam over hoe het beste resultaat geboekt kan worden.

Jij bent verantwoordelijk voor het totale salesproces. Je maakt afspraken met de klant. Je vraagt goed door, zodat je precies weet wat de klant wilt en wat de klantbehoefte is. Dat vertaal je naar een perfecte oplossing doormiddel van een offerte en dan close je de deal!

Waar ga ik werken?

Ons salesteam werkt vanuit de locatie Amsterdam. 

Paasheuvelweg 20, Amsterdam

Waarom OneXillium? ​

Waarom zou ik daar aan de slag gaan? Goede vraag, precies de nieuwsgierigheid waar wij naar op zoek zijn! 

OneXillium is een strategische IT-partner met expertise op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT. De combinatie van IT-kennis van multinationals met de persoonlijke benadering van een MKB is de kracht van OneXillium. Door vooruitstrevend en hands-on te werken, worden er lange termijn relaties gebouwd met een flexibel werkmodel.

Vanuit de vier kernwaarden ‘Groei’, ‘Openheid’, ‘Uitmuntend’ en ‘Deelname’ biedt OneXillium een luisterend oor, zet het de klantsuccessen voorop en zorgt het voor de ultieme gebruikerservaring door de klant te ontzorgen en diens verwachtingen te overtreffen.

Werknemers aan het woord

Wij vertellen je graag hoe de OneXillium collega’s het werken ervaren. Je collega’s uit Amsterdam vertellen je hun ervaring in de video.

"Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en er hangt een hele goede sfeer op kantoor"
accountmanager
Folkert de Wit
Accountmanager Digital Sales
"Je kan bij OneXillium echt jezelf zijn. Dit heeft mij ook geholpen om door te groeien binnen de organisatie"
Accountmanager
Joost Schaaij
Accountmanager Digital Sales

Last but not least: FUN!

Fun is binnen onze organisatie super belangrijk. Onze cultuur is work hard, play hard

Een toffe werkomgeving met een dartbord, voetbaltafel, Playstation, een volle koelkast en zeer regelmatig gave incentives, reizen en teamuitjes. 

Gelijk een vliegende start!

Als je bereid bent om je aan ons te binden, dan zijn wij dat andersom ook. Als je bij ons start bieden wij daarom de eerste 3 maanden gegarandeerd je provisie! Dat geeft jou de tijd om jouw rol en ons productportfolio eigen te maken.

Marja Neervoort OneXillium

Marja Neervoort
HR Manager

Vraag over deze vacature?
hrm@onexillium.nl
+31 (0)643362204

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Solliciteer vandaag

Stuur dan via onderstaande button je CV en vertel ons waarom jij perfect bent voor deze baan.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld