Dit is een referentie van:

“OneXillium hielp ons de interne communicatie verbeteren”

Alles online én overzichtelijk; dat gold al voor de bijlessen, cursussen en trainingen in bètavakken van bijscholingsinstelling Wismon. Intern daarentegen was er ruimte voor verbetering. De OneXillium Complete Bundel bleek de oplossing. Directeur Tim Nota: “Met de functie online vergaderen in onze digitale werkplek houden we de lijntjes kort. Het werkt eenvoudig en snel.”

Alles-in-één

Documenten delen via Google Drive, trainingen schrijven in Microsoft Office en weer een ander programma voor online meetings. “We gebruikten verschillende tools voor onze werkzaamheden en wilden liever alles onder één dak. Ik besloot, bovenop de Office licenties, Workspace 365 aan te maken. Die verschillende tools wilde ik met elkaar integreren en zo kwam ik bij OneXillium terecht.”

Verbeterde interne communicatie

Dat bleek een gouden zet. Tim: “OneXillium’s Complete bundel bood een efficiëntere werkwijze. Wij wilden graag professionele ondersteuning bij de overstap van onder meer Google Drive naar Microsoft. In een paar dagen tijd was dit geïmplementeerd en waren de gegevens en documenten van 25 medewerkers overgezet. Ik ben vooral enthousiast over de vergaderfunctie in Workspace. Met één druk op de knop start ik online een gesprek met de collega die ik nodig heb. ”

Soepele overstap

“Het contact met Bas en Remko van OneXillium verliep goed. In het bijzonder vond ik hen erg klantgericht. De migratie verliep soepel. Deze vond zowel overdag als ’s nachts plaats, maar stoorde ons nooit in onze bezigheden. Ik ben erg tevreden over het proces en kan altijd bij OneXillium aankloppen als er vragen zijn.”

Overleg net als Tim nog sneller en eenvoudiger met jouw collega’s. Ook op afstand.

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome