Nieuw: VIDSigner koppeling met Enterprise Information Management

digitaal ondertekenen VIDSigner

Goed nieuws voor onze Enterprise Information Management gebruikers, want vanaf nu is het mogelijk om documenten digitaal te (laten) ondertekenen met VIDSigner. De koppeling is nu officieel gecertificeerd en maakt onze oplossing tot VIDSigner Certified Solution Provider.

Bij het beheren van documenten, bijvoorbeeld contracten, die digitaal getekend moeten worden doorlopen de documenten vaak een bepaald proces. In deze processen kan het helpen als documenten extern digitaal getekend kunnen worden en vervolgens weer volledig geautomatiseerd en veilig in de workflow belanden. OneXillium heeft hiermee de brug geslagen tussen de technologie van Xtendis & VIDsigner middels een naadloze integratie.

VIDSigner is onderdeel van Validated ID, een sterke partner die al sinds 2012 actief bezig is met digitaal ondertekenen. De focus ligt hierbij op gebruikersgemak zonder daarbij de geldende wet- en regelgeving uit het oog te verliezen.

Ook digitaal ondertekenen voor jouw organisatie?

Inmiddels hebben wij de eerste implementatieprojecten met VIDSigner achter de rug. Dit is zo goed bevallen dat wij graag ook andere organisaties verder willen helpen met deze slimme koppeling. Meer weten over hoe wij jou hierbij kunnen helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Snel delen

Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We zien dat je gebruik maakt van Internet Explorer

Deze browser is verouderd en wordt daarom niet meer ondersteund door de OneXillium website.

Voor de beste ervaring en veiligheid raden we aan gebruik te maken van een moderne browser, zoals: Safari, Mozilla Firefox of Google Chrome