Veilig en snel digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen wordt steeds gebruikelijker. Logisch ook! Het bespaart heel veel tijd en onnodig papierwerk, en het versnelt een (contract)proces. Met steeds veiligere oplossingen op de markt, hoef je je over de rechtsgeldigheid ook geen zorgen meer te maken.

NFC

Near Field Communication voor het veilig en snel gegegevens uitwisselen. Met een smartphone en de VIDsigner app.

Remote

Voor iedereen en overal veilig beschikbaar, met dubbele validatie via e-mail en One Time Password.

Biometrisch

Het vastleggen van biometrische informatie bij een handgeschreven elektronische handtekening.

Gecentraliseerd

Ondertekenen met een digitaal, in de cloud opgeslagen, certificaat.

Stamper

Compatibel met zegelcertificaten

Wat is digital signing met VIDsigner?

De makkelijkste en veiligste manier om documenten te ondertekenen. Elektronische handtekeningen voor alle scenario’s waarbij een gekwalificeerde handtekening gewenst is. Het versturen van documenten is volledig te personaliseren met bedrijfsgegevens. Zelfs het plaatsen van een bedrijfslogo is gemakkelijk te standaardiseren.

Voordelen digitaal ondertekenen

Hoe zit het met de rechtsgeldigheid?

VIDsigner is ontworpen om aan de strengste eisen te voldoen. De oplossing past internationale standaarden toe in alle technologische fasen. In het geval van geschillen kan altijd worden teruggevallen op de forensische tool van VIDsigner. Deze tool vergelijkt biometrische handtekeningen op basis van de ISO-norm.

ISO 9001

Deze certificering is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het garandeert dat aan de processen en de juiste organisatie voor de uitvoering van de diensten wordt voldaan.

SO 27001

Deze certificering is een internationale norm uitgegeven door de International Organization for Standardization (ISO) en stelt de parameters vast waaraan moet worden voldaan voor het Information Security Management System (ISMS). Vooral belangrijk voor de behandeling van vertrouwelijke gegevens.

eIDAS

Dit is de Europese verordening voor elektronische identificatie en vertrouwensdiensten voor elektronische transacties. De eIDAS zorgt dat je met jouw nationale inlogmiddel kunt inloggen bij organisaties in andere landen van de EU.

Enterprise Information Management

Deze oplossing maakt onderdeel uit van ons Enterprise Information Management portfolio. Klik op de button hieronder om meer te ontdekken hierover!

Benieuwd naar digitaal ondertekenen voor jouw organisatie?

Wij helpen je graag op weg met een oplossing die past bij jouw organisatie!

roberto_van_den_heuvel_onexillium
Roberto van den Heuvel

Business Consultant